Geçtiğimiz haftalarda Popstar Alaturka yarışmasında cep telefonuyla konuşan Bülent Ersoy'un bu hareketi çok konuşulmuştu. Bu olayın üzerinden çok geçmeden canlı yayında cep telefonuyla konuşan ünlüler kervanına Mahmut Tuncer de katıldı. Türkücü "benim arabayı çekiyorlarmış, ben gidiyorum" deyip stüdyoyu terketti.

Star'da Arım Balım Peteğim programına konuk olan türkücü Mahmut Tuncer'in cep telefonu ile konuşmasını Sabah'ın tv eleştirmeni Yüksel Aytuğ, köşesinde yazdı.

"(...)Mahmut Tuncer, Star'da Arım Balım Peteğim'e konuk olmuştu. Bir ara stüdyoda bir telefon zili duyuldu. Mahmut Tuncer cebinden telefonunu çıkardı ve fısır fısır konuşmaya başladı.

Sunucu Petek Dinçöz "Ne yapıyorsun Mahmut Ağabey, canlı yayındayız" filan demeye yeltendi ama Mahmut Tuncer hızla yerinden kalkıp, "Yahu benim arabayı çekiyorlarmış, ben gidiyorum" dedi.

Dinçöz, şaşkınlıkla "Ama... Dur bir dakika Mahmut Ağabey, nasıl gidersin" diye kekeledi. Tuncer, "Gitmem lazım, sen reklama filan gir" deyip, stüdyoyu terk etti. Dinçöz de çaresiz reklama pas attı.