F.Bahçe ile anlaşma sağlayan 29 yaşındaki yıldızın transferinin sonlanması için Wolfsburg’u ikna etmek kaldı. Almanlar 3 milyon istiyor, F.Bahçe ufak meblağların üstüne çıkmıyor.. Mutlu son galiba kiralık formülünde!
 
TUNCAY Şanlı.. F.Bahçe taraftarının en büyük aşklarından.. 70-80 metrelik deparların ardından kalenin arkasından koşarak dolaşacak kadar sarı-lacivert renklere aşık bir isim.. Her 6 Kasım’da G.Saray’ın 6-0 devrildiği maça göndermede bulunarak ‘Bayramınız kutlu olsun’ mesajı atacak kadar F.Bahçeli. Ve o artık 2007’de ayrıldığı kulübüne dönmek üzere.
 
BİR süre önce Almanya’da çıkan “F.Bahçe’ye niye gideyim? Ne işim var orada?” açıklamalarını twitter’dan ‘Buna nasıl inanabilirsiniz?’ diyerek yalanlayan milli futbolcu, F.Bahçe’ye gelişiyle ilgili İstanbul’daki arkadaşlarına ön bilgiyi vermeye başladı bile.
 
TÜRKİYE’DE yaşayan arkadaşlarını telefonla arayan Tuncay, “Ben F.Bahçe’yle anlaştım, çok yakında geri geliyorum” diyerek müjdeyi bile verdi. Biz de bu haberi aldıktan sonra biraz detay toplamak için sondaja başladık ve işin bitme aşamasında olduğunu öğrendik.
 
Wolfsburg, 4.5 milyon €’ya aldığı Tuncay’ı bedavaya vermek, Yıldırım da bonservis ödemek istemiyor
 
DURUM şu.. Birkaç hafta önce F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman’la özel olarak görüşen ve fikir alışverişinde bulunan Tuncay Şanlı, bu görüşme esnasında geri dönmek istediğini açık açık söyledi.. Daha sonra sarı-lacivertli yönetimle irtibata geçen Tuncay, eski kulübüne dönmek için çoktan ‘okey’i verdi.
 
ŞU anda transferin tam olarak bitmemesindeki sebep ise 29 yaşındaki oyuncunun kulübü Wolfsburg.. Geçen sezonun devre arasında Stoke City’ye 4.5 milyon Euro ödeyerek Tuncay’ı kadrosuna katan Bundesliga ekibi, futbolcusunu doğal olarak bedavaya bırakmak istemiyor. Fakat F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım da kulüpten bonservissiz giden milli yıldıza para ödemeye yanaşmıyor.
 
PAZARLIKLAR son sürat devam ediyor. F.Bahçe, Tuncay’ın hatrına çok ufak meblağlar ödemeye hazır fakat Alman ekibinin istediği 3 milyon Euro’yu kesinlikle ödemek gibi bir niyetleri yok. Bu yüzden transfer görüşmeleri, kiralamaya kayacak gibi duruyor. Oyuncunun yıllık 2 milyon Euro’nun üstündeki kazancından da kurtulmak isteyen Wolfsburg, Tuncay’ı ücretsiz kiralayabilir.