3 Mayıs gecesi Nazilli İlköğretim Okulu’ndan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğrettmeni Ahmet Tuncel’in  referansı ile okul Müdürü İsrafil Kılıçkara, Sınıf Öğretmenleri Mustafa ve Pervin Günay organizasyonundaki geziye veliler ve öğrenciler katıldı. 3 araç ile başlayan geziye Ahmet Çorbacı, Günay Bucak, İbrahim Kızıl, Mehmet Yıldırım ve Cemal Kesici kaptanlık yaparken, Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı’nın organizesinde Ender Ulusoy Tesisleri’nde ve Afyon Kolaylı Dİnlenme Tesislerin'de mola veren grup Sivrihisar'da ise Nasrettin Hoca Tesisleri’nde özel sabah kahvaltısı yaparak sabah saat:09.00’da Anıtkabir’e ulaştı.

Tuncallar Turizm'in diğer gezi fırsatları için tıklayın...

Askerliğini turizm rehberi olarak yapan askerler ile Anıtkabir gezilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gidildi. AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Ali Gültekin Kılınç’ın danışmanlarının yakın ilgi gösterdiği 113 kişilik grup meclis hakkında bilgi alarak Etnografya Müzesi, eski meclis, Sincan’daki Disleyland Çocuk Parkı’na gidilerek Ankara gezisi tamamlandı. Akşam saatlerinde geri dönüş yolculuğuna başlayan grup, 21 yıldır sucuk, şarküteri, market bölümleri ile vatandaşlara hizmet veren ve bir ilki gerçekleştirerek sucuk döneri Türkiye ile tanıştıran Afyon Kolaylı'daki Dinlenme Tesisleri’nde mola vererek İşletme Müdürü Murat Ergin'in kolaylık göstrerdiği ve Tuncallar Turizm ikramı olan, meşhur Afyon Sucuğu ile hazırlanış tostlarını yedikten sonra tekrar yola çıkarak Nazilli’ye ulaştı.

cimg2883.jpg

cimg2889.jpg

cimg2900.jpg

cimg2904.jpg

cimg2924.jpg

cimg2925.jpg

İkinci gezide ise Aydın Özel Başak Koleji’nin sınıf anneleri ile buluşan Tuncallar Turizm, Nilüfer Atan’ın organize ettiği gezide sınıf öğretmeni Mustafa Yıldız, Havva Öndeş, Aslı Kavaklı, Özlem Sarıbaş, Şefika Duran Kalıpçı, Aslı Etik, Zeynep-Serhat-Başak Türkeri ve öğrenciler ile 5 Mayıs’ta Aydın Nevzat Biçer Parkı’ndan başlayan gezide 2012 model Günay Bucak kaptanlığındaki araç ile Menemen’deki Meşhur Ramo Mandırası’nda özel serpme sabah kahvaltısı yapılarak Ayvalık Şeytan Sofrası’na gidildi. Şeytan Sofrası’nı gezen grup daha sonra Cunda Adası’nda geçerek Lokma İmparatoru Saki’nin yerinde meşhur Ayvalık tostu, sakızlı dondurma’nın tadına bakarak işletme sahibinin grup için döktüğü lokmadan yediler. Saki’nin yerinden ayrılarak Gömeç’teki Atatürk silüetini izleyip Tahtakuşlar Köyü Özel Etnografya Galerisi’ni gezerek Kaz Dağları’nda mola verip çay içtiler. Buradan tekrar yola çıkan grup Truva Atı’na da giderek gece eğlencesi için Helen Otel’e giriş yaptı. 5 Mayıs Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı’nın doğum günü olması sebebiyle bir kutlama düzenlenerek Otel Müdürü Ali Özdemir’in organize ettiği müzikli eğlence ile grup gönüllerince eğlenendi. Geceyi otelde geçirerek 6 Mayıs sabahı rehber Filiz Yavuz eşliğinde 110 kilometrelik Gelibolu Yarımadası gezildi. Daha sonra akşamüstü saat:17.00’da Nusret Mayın Gemisi ile Aynalı Çarşı’yı ziyaret eden grup geri dönüş yolculuğuna başlayarak gece saat:03.00’da Aydın’a döndü.

Gezileri değerlendiren Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı, “Her gezimiz mükemmel geçiyor. Gezilerimizde bize kaptanlık ederek saatlerce direksiyon başında kalan otobüs kaptanlarımıza, gezdiğimiz yerlerde bize ilgi gösteren tüm dostlarımıza ve gezilerinde bizi tercih eden tüm misafirlerimize teşekkür ederken bizimle gezme ayrıcalığını yaşamamış kişileri gezilerimize davet ediyorum. Her zaman dediğimiz gibi bizi bizimle gezenlere sorun, sonra kara verin” diyerek herkesi gezileri hakkında bilgi almak için Tuncallar Turizm’e davet etti.

Kış aylarından bu yana devam eden, Kos kampanyasının istek üzerine fiyat değişikliği olmadan devam ettiğini belirten Avcı, "Yeşil pasaportlu vatandaşlarımızı 19 Mayıs'taki Kos Adası'nda yapılacak olan Sirtaki Gecesi'ne davet ediyoruz" dedi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

cimg2938.jpg

cimg2940.jpg

cimg2947.jpg

cimg2951.jpg

cimg2957.20120509114638.jpgcimg2962.jpg

cimg2963.jpg

cimg2990.jpg

cimg2992.jpg

FOTOĞRAFLAR: Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın AVCI