Sevgi ve barışın başkenti olan Konya'da Hz. Mevlana'nın 738. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri dolayısıyla Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı'nın yaklaşık 1 yıldır uğraş verdiği Konya gezisi yapıldı. Organinazsyondaki grupta 1 otobüs ile Karpuzlu'dan Mustafa Kaşıkçı ve ailesi, Ceylan Sürücü Kursu işletmecisi Mustafa Tolan ve ailesi, İstanbul'dan Suzan Çeliker, Nermin Özer, Fatma Gönül Silahtar, Aydın'dan Yelda Varvar, Sevgi Küçükekşi, Zehra Köse, Halime Alkan, Muğla Yatağan'a bağlı Kavaklıdere Beldesi'nden Nizamettin Şahan ve Ahmet Esenkaya ve daha birçok misafir ile gerçekleşen tur, 10 Aralık Cumartesi günü saat:21.00'da Bey Cami önünden hareket edilerek, Aydın-Nazilli-Dinar-Akşehir-Konya olarak Konya'ya varıldı ve gece saat:03.00'da Nasrettin Hoca türbesi ziyaret edildi. Konya'da otelde sabah kahvaltısı yapılarak Meram bağları yolu üzerinde 3 yıldızlı Sema Otel'e yerleşildi. Saat:11.00'da otelden çıkılarak Alattin Tepesi, Alattin Cami, Mevlana Türbesi, Şems Türbesi gezilerek ekstra olarak Havzan 1 Pide Salonunda Konya'nın meşhur yiyeceği etli ekmek yendi. Daha sonra otele dönülerek istirahat edildi ve akşam katılımcılar otelden alınarak saat:20.00'da başlayan olan Hz. Mevlana Anma Törenlerine gidilerek tur katılımcıları kendileri için özel olarak ayrılan yerlerden törenlerde yer alan T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu eşliğinde Genel Sanat Yönetmeni ve Solist Ahmet Özhan'ı dinlediler ve ardından Araştırmacı Ö.Tuğrul İnançer'in Meslevi'den Seçmeler konuşmasını dinlediler ve sonrasında Sem Ayin-i Şerif gösterisini izlediler. Tören sonrası 3 yıldızlı Sema Otel'de konaklama sağlanarak 12 Aralık sabah saat:7.00'da açık büfe kahvaltı edildi. Daha sonra Konya'da Meram Bağları gezilerek Beyşehir Gölü'nde Yalı Restaurant'ta balık yenerek, Beyşehir'e mal olan 700 yıllık tarihi Eşrefoğlu Camisi ziyaret edildi. Ziyaretin ardından Yalvaç üzerinden Eğirdir Gölü kenarından Isparta'ya varıldı. Roselina Kozmetik'ten grup yıllık krem ihtiyaçlarını karşıladılar ve arından Aydın'a geri dönüş yapıldı.  

Gezi ile açıklama yapan Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı, "Orta Asya'dan çıkıp Anadolu'nun en bereketli topraklarında dünyanın en mükemmel medeniyetlerni kuran Türk'ler, Konya'nın tarihinde bembeyaz bir sayfa açarlar, Anadolu Selçukluları, zulüm altında inleyen dünyanın, en güvenilir beldesini sevgiyle, umutla, azimle Konya'da imar ederler. Camileri, Kiliseleri, Kervansarayları, medreseleri, hanları ve hamamlarıyla ortaçağın en mamur ve müreffeh başkentidir Konya. Hoşgörünün yıllarca mekan bulduğu bu belde, mazlumların, kimsesizlerin sığındığı bir gönül kentidir. İlmin, sanatın ve huzurun başkenti olan Konya'da çok güzel bir gezi gerçekleştirdik. Bu gezinin gerçekleştirilmesinde katkıları olan Konya İl Turizm Müdürlüğü'ne, 3 yıldızlı Sema Oteli sahibi, müdürü ve çalışanlarına ve bizlerin bu gezi boyunca ulaşımlarını sağlayan kaptanlarımız Mahmut,İsmail ve 25 saatlik Bingöl seyehatinden sonra Konya'da aramızda katılan kaptanımız Günay Bucak Bey'e çok teşekkür ederim" dedi.
cimg2043.jpg
cimg2054.jpg
cimg2063.jpg
cimg2079.jpg
Fotoğraflar: Aydın AVCI
 
2012'ye Tuncallar Turizm ayrıcalığı ile girin
2012'ye sayılı günler kala, Marina Vista Otel Fethiye tek yetkili seyahat acentesi olan Tuncallar melon.jpgTurizm yılbaşı özel turlarını açıkladı. Marina Vista Fethiye Otel'de 2 gece 3 gündüz geçirerek çok uygun fiyatlara muhteşem bir yılbaşı geçirebilirsiniz. Aydın'dan hareketle başlayacak olan turda, Fethiye'ye giderken Köyceğiz-Dalyan tekne turu sizleri bekliyor olacak. Kendi araçlarıyla gitmek isteyenler için 30 Aralık'ta 2 gece 3 gündüz, Tuncallar Tur otobüsleriyle gitmek isteyenler için 31 Aralık'ta 1 gece 2 gündüz olarak başlayacak olan turlarda yılbaşı akşamı canlı müzik eşliğinde soğuk meze tabağı, sebzeli krep, Akdeniz salata, Frambuazlı Limonlu Sorbe, mevsim sebzeleri, şefin special sosu ile tavuk but, işkembe çorbası, kestaneli cheese kek, iskelede mangal sucuk ve limitsiz yerli içki mönüsü ve oryantal show ile Tuncallar Turizm muhteşem bir yılbaşı akşamı yaşatacak. 
 
Tuncallar Turizm sizler için 6 tane daha yılbaşı programı hazırladı.İlk tur yarım pansiyon ve yılbaşı balosu 1 gece 2 gün yada 2 gece 3 gün Lidya sardes Termal Otel Spha Kurşunlu Kaplıcaları Sallihli, ikincisi herşey dahil 1 gece 2 gün veya 2 gece 3 gün sürecek olan yılbaşı balolu Fantasia De Lux Otel, Üçüncüsü, 1 gece 2 gün, 2 gece 3 gün Raddisson Blue-Resort Spha Çesme Otel,  dördüncüsü yine herşey dahil 2 gece 3 gün sürecek olan yılbaşı balolu Marmaris Elegance Hotel İnternational, beşincsi Sheraton Çeşme Hotel, sonucusu ise herşey dahil 1 gece 2 gün, yıl başı balosu ve limitsiz yerli içkili 5 yıldızlı Kemer'deki Le Chateau De Prestige Spa & Thalasso Delux Hotel'de yapılacak organizasyon için Aydın'dan Aydın'a taşımacılık ve Tursap seyahat sigortası dahil olmak üzere 2 kişilik odada kişi başı 200 TL)
 
Yeşil Pasaportlara müjde!
Yılbaşı ve haftasonları KOS'ta gerçek sirtaki keyfi yaşanacak. Aydın'dan Tuncallar Tur, Bodrum'dan srt08.jpgTurkish Sealines ve Kos'ta Fanos Travel Dimitris Hamatzoglu işbirliği ile yıl başında 2 gün 1 gece(Cumartesi-Pazar) Aydın Bodrum, Bodrum Aydın taşımacılık, Kos'a gidiş-dönüş feribot bileti, 3 yıldızlı otelde bir gece konaklama, buzuki eşliğinde yıl başı balosu ve akşam yemeği, ertesi gün sabah kahvaltısı ve Kos şehir turu yapılacaktır. Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı konu ile ilgili olarak, "Normal pasaportlular vize alarak veya Shengen Vizesi varsa yurtdışı çıkış harcı 15 TL ödeyerek gerçek sirtaki keyfini bizlerle yaşamanızı istiyoruz ve bu yüzden diyoruz ki bizi bizimle gezenlere sorun ve sonra karar verin." dedi.
 
Yılbaşı fiyatımız;
Yeşil pasportlular için: 149 Euro + 15TL. Normal pasaportlular için vize alınacaktır. 
Hafta sonları için: 109 Euro 
 
Tuncallar Turizm okullar ile yaptığı anlaşmalar sonucunda öğrencileri ve velilerini gezdirmeye devam ediyor. Okullar için yarı yıl tatili özel Çanakkale, İstanbul, Bursa, Ankara ve Antalya gezileri, yurt içi veya yurt dışı programlarından dilediğinizi seçebilirsiniz.
 
Ayrıntılı Bilgi İçin;
Tuncallar Turizm Seyahat Acentesi: 0256 212 17 57 - 0256 212 11 01 
Aydın Avcı: 0549 414 14 41 - 0532 760 66 21
www.tuncallartur.com E-Mail:[email protected]