Fenercell'in Akmerkez Alışveriş Merkezi'ndeki Fenerium mağazasındaki imza gününe katılan kaleciler Volkan Demirel ve Volkan Babacan, organizasyon öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Volkan Demirel, menajerinin, yöneticilerle görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, "En kısa zamanda bu iş çözülecektir. Ben her zaman kalma taraftarıyım" diye konuştu.Milli kaleci, bonservisi elinde olan bir futbolcu olarak tekliflerin gelmesinin doğal olduğunu fakat her zaman önceliğin Fenerbahçe olduğunu sözlerine ekledi.

Volkan Babacan ile iyi bir ikili olduklarını ifade eden Volkan Demirel, "Ben olayım, o olsun hiçbir şey farketmiyor. İki Volkan el ele götürüyoruz. İnşallah uzun seneler de böyle sürecektir" dedi.

Kocaelispor maçında taraftarların tepki gösterdiği Volkan Babacan'a destek veren Volkan Demirel, "Biraz daha anlayışlı davranılması gerekir" diye konuştu.

Bu tepkiye anlam veremediğini vurgulayan Volkan Demirel, şöyle devam etti:

"Sonuçta her galip takımın kalecisi bu tarz zaman geçirmeler yapıyordur. Taraftarın tepkisine anlam veremedim. Volkan çok genç bir arkadaşımız. Taraftar bizi bu tür olaylara maruz bırakıyor... Islıklanmalar olsun, oyundan çıkan arkadaşlarımıza protesto olsun... Bu takımın futbolcusu, haftaya yine oynayacaktır. Biraz daha anlayışlı davranmaları gerekir" ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel'in cezası nedeniyle kaleye teslim alan Volkan Babacan ise Kocaelispor maçında üzüldüğünü, ancak bunun nedeninin taraftarın tepkisinden çok kaybedilen puan olduğunu söyledi.

Genç kaleci, "Taraftarlar maçı izlemeye geliyor, her zaman iyi futbol ve 3 puan bekliyorlar. 2-0, 3-0 kazanmamızı bekliyor. Onların biraz daha sabırlı olmalarını istiyorum. 1-0'da kazansak şampiyonluk yolundaki her maçta 3 puan çok önemli. Bursaspor maçından da inşallah 3 puan alacağız" şeklinde konuştu.

Volkan Babacan her takım gibi kendilerinin de şampiyonluk şanslarının bulunduğunu belirtirken , "Önümüzde 10 maçlık bir periyot var.Bu maçlarda alınacak derbi galibiyetleri şampiyonluğu etkileyecektir.Büyük maçlara olan motivasyonumuz bizim şansımızı arttırıyor" dedi.

MİLLİYET