Transfer çalışmalarına hız vererek eksik görülen bölgelere nokta transfer yapan Yıldızgücüspor, Nazilli Belediyespor forması ile ilk yarıda 3 maç oynayan tecrübeli oyuncu Polat Özsel ile sözleşme imzaladı. İmza törenine Yıldızgücüspor Transfer Komitesi Başkanı Erkan Özhan, Yıldızgücüspor Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Savranoğlu ve Enerji Gıda Firma Sahibi Serhat Kaçmaz hazır bulundu.

Nokta transferlerle üst sıraları zorlayacaklarını söyleyen Yıldızgücüspor Transfer Komitesi Başkanı Erkan Özhan; “Yıldızgücüspor olarak Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda ve eksik bölgelerimize nokta transferler yaptık. Bugün burada Profesyonel futbolcu Polat"ı renklerimize bağlayan ve masraflarını karşılayarak sponsorluğunu yapan Enerji Gıda firması sahibi Serhat Kaçmaz"a çok teşekkür ediyoruz. Bu yılki hedefimiz, üst sıraları zorlamak fakat önümüzdeki yıl tek hedefimiz Bölgesel Lig"dir” dedi.

Yıldızgücüspor ile sözleşme imzalayan Polat Özsel de, “Nazilli Belediyespor"da oynamaktan gurur duydum. Şimdiki görevim Yıldızgücüspor"un hedefleri doğrultusunda bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaktır. Nazilli Belediyespor"un çift kale maçlarında olsun gerekse birebir görüşmelerimizde hem Gürhan hocamızı tanıyorum hem de futbolcu arkadaşlarımı tanıyorum. Uyum sorunu yaşamayacağımı zannediyorum. İlk hafta bay olmamızın bizim için çok iyi olacağına inanıyorum. Takımda ilk 11"in devamlısı olmak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Enerji Gıda Firma sahibi Serhat Kaçmaz ise, şunları söyledi: “Nazilli"nin güzide takımlarından olan ve Hedefleri olan bir takıma olan Yıldızgücüspor"un kendi takımım gibi olduğunu düşünüyorum. Kendilerine elimden geldiği sürece yardım etmeye çalışacağım. Yıldızgücüspor, Nazilli Belediyespor"dan sonra gelen en büyük takım. İnşallah 2 takımımızda önümüzdeki senelerde 2.lig de veya Bank Asya da aynı gruplarda maç oynar. Aynı şehrin 2 takımının da ileride çok iyi pozisyonlara geleceğine inanıyorum. Polat"ı Yıldızgücüspora kazandırmamı sağlamalarından dolayı teşekkür ediyorum”/iha