Türk Traktör"ün New Holland marka sıfır ve ikinci el traktör ile zirai ekipmalar için düzenlenen kampanyada DenizBank çok cazip koşullarda kredi sağlıyor. Kampanyada 5 yıl vadeli krediye Türk Lirası"nda yüzde 1,50, dövizde ise yüzde 0,80 faiz uygulanıyor.

Türk Traktör"ün DenizBank ile ortaklaşa düzenlediği kampanyadan yararlanmak isteyenler çiftçilik belgeleri ile New Holland"ın Türkiye genelindeki 102 bayisi ve 200"den fazla şubesinin yanı sıra DenizBank"ın Tarım Bankacılığı hizmeti veren 200"ü aşkın şubesine kredi başvurusu yapabilecek. Çiftçilerin başvuru işlemleri New Holland ve DenizBank"taki tarım bankacılığı uzmanları tarafından takip ediliyor.

Sıfır ve ikinci el traktörlerde cazip kredi

Ekonomik kriz ortamında DenizBank"la gerçekleştirdikleri kredi kampanyası ile çiftçilere destek olmayı amaçladıklarını ifade eden Türk Traktör Satış Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, şunları söyledi:

“Ekonomik krizden tarım sektörü de büyük ölçüde etkilendi. Bu dönemde çiftçilerimize ihtiyaçları olan traktör ve zirai ekipmanları uygun koşullarla sahip olabilecekleri bir kampanya düzenlemek istedik. Türkiye"nin tarım bankacılığı konusunda uzman finans kuruluşları arasında yer alan Denizbank"la yaptığımız bu işbirliğinin, çiftçilerden büyük ilgi göreceğine inanıyoruz.”

DenizBank Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölüm Müdürü Ahmet Çelik ise söz konusu işbirliğini şöyle değerlendirdi:

”Tarımın ülkemizin gelişimi için büyük önem arz ettiğinin bilincindeyiz. Tarım sektörüne yönelik çalışmalarımızı sürdürerek, pek çok ilke imza atıyoruz. Bu çerçevede, dünyada bir ilk olan, tarım sektörünün ihtiyaçlarına özel olarak tasarladığımız, "Üretici Kart"ı geliştirdik. Üretici Kart ile 250 bin üreticiye 13 bin üye işyerinde avantajlar sağlıyoruz. Son olarak Türk Traktör ile işbirliğine imza atarak; sıfır ve ikinci el traktör ile zirai ekipman ihtiyacı olan üreticilerimize uygun koşullarda kredi imkanı sağladık. DenizBank olarak, üreticimizin hayatına değer katıyor olmaktan mutluyuz.”