Dün sabah saatlerinde 23 günlük bebekleri Bahtiyar Melik Ekici"yi dedelerini ve akrabalarına göstermek amacıyla Kayseri"den yola çıkan Ömür Ekici yönetimindeki 09 PV 823 plakalı otomobilin yolcu almak için duran 32 EL 422 plakalı yolcu otobüsüne arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında babaannesine gösterilmek istenen 23 günlük bebek ile beraber, anne Sibel Ekici (26), baba Ömür Ekici (28) ve anneanne Nermin Tülek (45) hayatını kaybetmişti. Kazada ağır yaralanan babaanne Mukaddes Tülek ise Isparta Süleyman Demirel Üniveristesi"nde tedavi altına alınmıştı.
Kazada hayatlarını kaybeden aynı ailenin 4 ferdi bugün Nazilli Merkez Koca Camii"nde düzenlenen törenin ardından Evranlı mezarlığında toprağa verildiler.
Cenaze törenine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve çok sayıda vatandaş katıldı. Aynı anda oğlunu, gelinini ve 23 günlük yüzüne hiç göremediği torununu kaybeden Avni Tülek (52) uzun süre gözyaşı döktü. Cenaze namazının ardından torununa canlı sarılamayan Dede Avni Tülek(52) torununun cansız bedenine uzun süre sarılarak ağladı.