Çocuklar kadar büyüklerin de tercihi Türkiye"nin tek çocuk süpermarketi Toyiki mağazaları oyunu bu sefer Kuşadası"na taşıdı. Kuşadası"nda Kipa Alışveriş Merkezi"nin karşısında, 600 metrekare alana kurulan Toyiki, neşesiyle Kuşadası sakinlerinin hayatına renk katmaya başladı.
Toyiki Genel Müdürü Murat Beyazıt, yöneticilerin ve Kuşadalıların katılımı ile gerçekleşen açılış, tam bir karnaval havasında geçti. Örümcek Adam"ın, masal prensesi Cindrella"nın, Pamuk Prenses"in ve hayal kahramanı Batman"in eşlik ettiği Toyiki Kuşadası açılışı, neşeli palyaçoların oyunlarıyla daha da renklendi. Açılışa özel 50 YTL ve üzeri alışverişlerde 5 YTL"lik hediye çeklerinin dağıtıldığı Toyiki"de, gün boyunca eğlence ve müzik eksik olmadı.
Kuşadası"na tatile giderken oyuncak taşımayacak, Toyiki"de buluşacak aileler Toyiki"de istedikleri herşeyi bulabilecekler. Çocuk süpermarketi Toyiki"nin geniş ürün gamında oyuncak dışında kitaptan kırtasiyeye, bisikletten bilgisayara, aile oyunlarından spor malzemelerine, çocuk mobilyalarından giyime, hediyelik eşyadan yiyeceğe, bebek ve anne eşyalarından takılara varana kadar çocuk ve bebeklere yönelik ortalama 9000 çeşit ürün yer alıyor.
Toyiki kart sahipleri, Türkiye"deki 35 mağazada kendilerine sunulan özel avantajlardan da yararlanabilecekler. Toyiki kartınız yoksa da üzülmeyin, Toyiki mağazalarından birine gelip "benim de Toyiki kartım olsun" demeniz yeterli.