Forumlarda ve internet sitelerinde biraraya gelen Beşiktaşlılar, Çek futbolcuya övgüler yağdırdılar. Elinden geleni yaptığını belirten Sivok, “İlk yılımda iki kupa almak istiyorum. Beşiktaş"la uzun bir sözleşmem var ve İstanbul"da çok mutluyum. Çocuğumun da Türkiye"de dünyaya gelmesini istiyorum” ifadesini kullandı.

Bir transfer iddiası daha
Şampiyonlar Ligi"ne katılması neredeyse kesinleşen Beşiktaş"ta her geçen gün bir transfer iddiası daha ortaya atılıyor. Son olarak Siyah-Beyazlılar"ın Meksika Ligi"nde top koşturan Benitez"le ilgilendikleri öne sürüldü. Santos Laguna forması giyen Benitez, 22 yaşında ve forvette görev yapıyor.

"Şov yapacak halimiz yok"
Beşiktaş"ın tecrübeli futbolcusu İbrahim Üzülmez, Galatasaray karşılaşması sonrasında ilginç açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu, “Bu saatten sonra sahaya çıkıp, şov yapacak halimiz yok. Sahaya çıktık, galip geldik ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaştık. Hakemin yönetimi hakkında konuşmak istemiyorum. Tek düşüncemiz kazasız, belasız şampiyonluğa ulaşmak” dedi.

"Çifte kupa istiyoruz"
Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Türkiye Kupası"ndan sonra ligde de şampiyon olup, sezonu çifte kupayla kapatmak istediklerini söyledi. Erdoğan, “İkinci kupayı da kazanacağımıza inanıyoruz. Fortis Türkiye Kupası"ndan sonra ligde de şampiyon olduğumuz takdirde, bu iki güzel kupa müzemizi süsleyen ikiz kuleler olacaktır” dedi.