Memurların tazminat hakkında değişiklik
Memurların tazminat hakkında değişiklik
İçeriği Görüntüle

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), vatandaşlara kurumun adını kullanan dolandırıcılara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Bazı şirketlerden yardım adı altında para istendiğin aktarılan açıklamada, "İdaremiz yöneticilerinin ismi kullanılarak inşaat yüklenicisi ve müşavir firmalardan afet bölgelerinde yaşayan vatandaşlarımız için yardım talebinde bulunulduğu bilgisi edinilmiştir" denildi.

TOKİ yöneticilerinin yardım talebinde bulunamayacağı belirtilen açıklamada, "İdaremiz yöneticilerinin herhangi bir sebeple yardım talebinde bulunmaları söz konusu değildir. Menfaat temini taşıyan bu ve benzeri dolandırıcılık girişimlerine kesinlikle itibar edilmemelidir. Ayrıca söz konusu dolandırıcılık girişiminde bulunanlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" ifadeleriner yer verildi.