AYDINPOST HABER SERVİSİ-Aydın Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Pehlivan, 8 Aralık 1995 yılında, geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Ali Metin Tokdemir"i unutmadıklarını, ebediyete intikal edişinin 15.yıldönümünde Tokdemir"i rahmet ve minnetle andıklarını” söyledi.
Aydın Ülkü Ocakları İl başkanı Burak Pehlivan ve yönetimi A.Metin Tokdemir"in anne ve babasını ziyaret etti.
Aydın Ülkü Ocakları Alparslan Türkeş konferans salonunda yapılan anma toplantısına Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Pehlivan, A.Metin Tokdemir"in eniştesi ve MHP Aydın İl yöneticisi Tahsin Serttaş ve eşi ve çok sayıda Ülkücü genç katıldı.
Saygı duruşunun ardından Yasin-i Şerif okunarak dualar edildi.
Tahsin Serttaş konuşmasında, “Büyük emek ve hizmetleriyle, en zorlu zamanlarda, ömrünün baharında gençliğin eğitimi için büyük bir seferberlik başlatan, Ülkücü Harekete gönül sevdasıyla bağlı kalarak, gönül adamı vasfıyla şahadet mertebesine ulaşan Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Ali Metin Tokdemir"i, unutmadık, unutturmayacağız. Ülkücü camia büyük cefakârlıklar ve fedakârlıklarla her adım ve hedefinde milletimizin yüreğinde, geleceğinde var olmuş ve olacaktır. Türk milletini müreffeh yarınlara taşımak uğrunda Türk-İslam Ülküsünü Bayrak edinen, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanımız merhum Ali Metin Tokdemir, Türk gençliğinin milli ve manevi değerler etrafında yetişmesi için canını dişine takarak adeta serden geçmiştir. Milletimiz engin bir zenginliğe, idrak ve anlayışa sahip kararlarıyla Türk Milliyetçiliği davasına gönül vermiş, hakka yürüyen şehitlerine ve emanetlerine sahip çıkarak dik duruşun yeryüzündeki tek temsilcisi olmanın vefa ve vakarını taşıyan şeref abidesidir. Herkesin imrenerek baktığı, örnek mümtaz şahsiyet, sabır, azim ve kararlılık timsali Ali Metin Tokdemir"e ve bütün Ülkücü şehitlerimize Cenab-ı Allah"tan rahmet diliyorum” dedi.