Oda tarafından üyelere ve Aydın protokolüne verilen itfada Aydın"ın en önemli ihtiyaçlarından biri olan ve eksikleri nedeniyle henüz açılmayan ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi"ne 15 bin TL"lik katkı yapıldı.
Aydın-Köşk yolu üzerinde bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine Vali Hüseyin Avni Coş, Belediye başkanı Özem Çerçioğlu, Köşk Kaymakamı İsmail Soykan, AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu, AYTO Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, ASİAD Başkanı Şevket Kaya, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.
Ev sahibi Aydın Ticaret Odası"nın Başkanı Adnan Bosnalı ve Meclis Başkanı Aydın Akyüzlü misafirlerle tek tek ilgilendi. Diğer iftar programlarından farklı geçen gecede konuşan Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı, tüm üyelerin Ramazan ayını kutlayıp davete icabet gösterenlere teşekkür etti. Aydın Ticaret Borsası olarak üyelere hizmetin yanında ilin sorunları ile de yakından ilgilendiklerini kaydeden Başkan Bosnalı, üyelere ve protokole hitaben yaptığı konuşmada “Aydın Ticaret Borsası olarak hem üyelerimizin hem de ilimizin sorunlarına karşı daha duyarlı ve daha aktif olmak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Bugünkü programda Aydın ilimiz için çok önemli olan ancak henüz eksikleri tamamlanamayan Tıp Fakültesi Hastanemize bir katkı sağlamayı düşündük. 500 yataklı hastanemiz 110 yatakla hizmet vermeye çalışıyor. Üyelerimizin aidatları ve tescil işlemlerinden bir fon ayırarak topladığımız 15 bin TL"yi sayın Valimiz aracılığı ile ADÜ Rektörümüze iletiyoruz” diyerek 15 bin TL"lik çeki Rektörlüğe verilmesi için Vali Hüseyin Avni Çoş"a teslim etti.
Aydın Ticaret Borsası"nın bu bağışla çok anlamlı olan geceye daha da anlam kattığını belirten Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Ticaret Borsası"nı tebrik etti.