Polis zanlının odasında yaptığı aramada, pasaportu ile olayda kullanıldığı tahmin edilen 9 mm çapında bir tabanca. mermiler ve gece görüş dürbünü ele geçirdi. Garo A. ile olayda kullanılan otomobili süren kişinin yakalanması için operasyonlar sürüyor.
 
3 Çeçeni 22 saniye içinde tabancayla başlarına vurarak öldürdükten sonra kaçan, havalimanı güvenlik kameraları ile olay yerindeki güvenlik kameralarının karşılaştırılması sonucu kimliğinin belirlendiği iddia edilen Rus uyruklu Garo A.’nın kaldığı otele baskın yapıldı. Polisin 2 Eylül tarihinde havalimanı giriş kayıtlarından kimliğine ulaştığı ve kaldığı otele baskın yaptığı Garo A.’nın, polisler gelmeden bir kaç dakika önce bir şey almak için dışarı çıktığı öğrenildi. Yanına hiçbir şey almadan kısa süre sonra döneceğini söyleyerek otelden ayrılan Garo A.’nın dönüşünde kapı önündeki polisleri fark edince ortadan kaybolduğu iddia edildi.
 
Tabancanın saldırıda kullanıldığının belirlendiği ifade edildi.
 
Garo A.’nın 26 Şubat 2009 yılında Zeytinburnu’da öldürülen başka bir çeçen komutan olan Ali Osayev cinayeti sırasında da Türkiye’de olduğu belirlendi.