Basına açık yapılan çalışma yaklaşık 2 saat sürdü. Tello, takımla birlikte ilk idmanını yaparken, PAF Takımı oyuncularından Orhan Gülle ve Necip Uysal da A Takımla çalıştı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, yapılan antrenmanda Siyah - beyazlı futbolcular kondisyon ağırlıklı çalışırken, koşular sonrasında 5'e 2 pas çalışması ve dar alanda pas çalışması, koşu, tempolu koşu ve top kapma çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladılar.

Antrenmanın ilk bölümünde kaleciler, kaleci antrenörü Zafer Öğer yönetiminde takımdan ayrı çalışırken, idmana tedavilerine devam edilen İbrahim Toraman, Ekrem Dağ ve ameliyat için İspanya'da bulunan Delgado ile Akdeniz Oyunları'nda milli takım forması giyen Rıdvan Şimşek katılmadı.

Bu arada, oldukça sıcak havada gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, verilen aralarda bol bol su tüketti. Oyuncular çalışmadan sonra da buzla doldurulan yürüme havuzuna girerek serinlemeye çalıştı.

Siyah - beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarını bu akşam yapacakları antrenmanla sürdürecek.

Öte yandan daha önce Fenerbahçe'nin katılacağı açıklanan ancak Sarı - lacivertli ekibin UEFA Avrupa Ligi'nde eleme maçları oynayacağı için yerine Beşiktaş'ın katılacağı, İspanya'daki Barış Kupası için Siyah - beyzalıların 21 Temmuz Salı günü bu ülkeye gideceği ve 31 Temmuz Cuma günü de İstanbul'a döneceği açıklandı.

Beşiktaş, hazırlıklarını bugün 18.00'de basına kapalı yapacağı idmanla sürdürecek. Siyah - beyazlılar yeni sezon hazırlıklarına yarın da saat 9.30'da basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek. - yenişafak