Zorlu geçen sezonun ardından Aydın B Gençler ve U-14 kategorisi futbol liglerinde şampiyonluğa ulaşan Kuşadası Yıldız Fener Kulübü için Kuşadası Özer Türk Stadyumu'nda ödül töreni gerçekleştirildi. Törene, Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek, Aydın Amatör Kulüpler Federasyonu Genel Sekreteri Hasip Arkan, Kuşadası Gençlik Spor Bakanı Erol Soysal ve Kuşadası Yıldız Fenerspor Kulübü Başkanı Ergun Erdem katıldı. Törende konuşan Aydın Amatör Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Hasip Arkan, Yıldızfener
Kulübü'nün futbolcularını tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Arkan'ın ardından konuşan Kuşadası Yıldız Fenerspor Kulübü Başkanı Ergun Erdem ise güçlü bir altyapı oluşturduklarını belirterek, "Bunların meyvelerini alıyoruz. Hedefimiz, futbolda Aydın şampiyonluğuna ulaşıp, 3. lige yükselmek" dedi.
Konuşmaların ardından yapılan ödül töreninde gruplarında şampiyon olan Yıldız Fenerspor, U-14 takımının şampiyonluk kupasını Kuşadası Gençlik Spor Başkan Erol Soysal, B Genç Takımının şampiyonluk kupasını ise Kuşadası Emniyet Müdürü Şenol Zeybek verdi. Kupaların ardından oyuncuların ve takım yöneticilerinin madalyaları, Aydın Amatör Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Hasip Arkan ve Kuşadası Yıldız Fenerspor Kulübü Bakan Ergun Erdem tarafından takıldı.