Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Dünya üzerinde toplam 2 milyarın üzerinde aktif kullanıcı sayısına sahip olan Whatsapp'da, en çok kullandığımız özelliklerden biri de sesli ve görüntülü görüşmeler. Whatsapp'ı kullanmayanımız neredeyse yok denecek kadar az, ancak Whatsapp uygulaması ile yeni tanışan kullanıcılar için bu yazımızda sesli görüşmelerin nasıl yapılacağını anlatıyoruz.

Günümüzde popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ı kullanmayanımız neredeyse yok denecek kadar az. Ancak hala Whatsapp uygulamasını sadece mesajlaşma uygulaması zannedenlerimiz var, uygulamayı kullanmaya yeni başlayanlarımız var. Bu içeriğimizde bilmeyenler için, Whatsapp'da sesli görüşme nasıl yapılır? sorusunun yanıtını birkaç basit adım ile anlatıyoruz.



Arama sırasında Mikrofon simgesine tıklayarak mikrofonunuzu sessize alabilir veya sessizden çıkarabilirsiniz. Aramayı sonlandırmak için Aramayı bitir’e tıklayın.

Biri sizi aradığında aşağıdakileri yapabilirsiniz:

Bir kişiyle sesli arama yaparken görüntülü aramaya geçme isteğinde bulunabilirsiniz. Sesli arama yaptığınız kişi görüntülü aramaya geçiş yapmak için Tamam veya Geçiş yap’a tıklayabilir ya da isteği reddetmek için İptal’e tıklamayı seçebilirsiniz.