Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Şikayetim Var'ın yeni bölümüyle karşınızdayız. Daha önceki bölümlerde farklı markaları konuk etmiştik. Bu markalar arasında Xiaomi, Turkcell, Arçelik, Vodafone gibi isimler de yer alıyordu.

Bu haftaki konuğumuz ise beyaz eşya pazarındaki dev isimlerden biri olan Vestel'di. Vestel denilince akla geniş bir ürün yelpazesi geliyor. Akıllı telefonlardan tutun da beyaz eşyaya kadar Vestel logosu taşıyan pek çok ürün bulmak mümkün.

Genel itibariyle Vestel denildiğinde insanların zihninde belli bir kalite algısı oluşuyor. Fakat işin teknik servis kısmı biraz sıkıntılı diyebiliriz.

Aslında bunu biz demiyoruz. Direkt olarak ülkemizdeki Vestel kullanıcıları söylüyor. Zira Güney Koreli teknoloji devi ülkemizdeki teknik servis yeterliliği konusunda beklentilerin biraz gerisinde kalmış diyebiliriz.

Dilerseniz Vestel tarafına gelen şikayetlere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videoda da görüldüğü üzere Vestel kullanıcıları yetkili servis tarafında hayli dertliler. 

Dolayısıyla Vestel logolu bir akıllı telefon alırken 2 defa düşünmeniz gerekebilir. Çünkü işin yetkili servis kısmı bir hayli sıkıntılı görünüyor.

Eğer sizin de Vestel tarafından bu tarz şikayetleriniz, önerileriniz ya da görüşleriniz varsa bu haberin altına yorum olarak bırakabilirsiniz. Yorumlarınız bizler ve yetkililer için önemli.