Rektör Boylu"nun makamında gerçekleşen ziyarete TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Özcan Petakkaya ve TÜMSİAD Aydın Şubesi yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ziyaretleri için TÜMSİAD heyetine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Şükrü Boylu, “TÜMSİAD"ın iş adamlarımızın ticari faaliyetlerinin artması, firmaların kurumsallaşması noktasında gerçekleştirdiği çalışmaları memnuniyetle izliyoruz. Üniversitemiz bu noktada işbirliğine her zaman açıktır. İleriki dönemlerde bu tür işbirliğine yönelik çalışmaları birlikte yapılabiliriz. Üniversite hastanemizin faaliyete başlamasıyla daha modern bir ortamda halkımıza hizmet sunuyoruz. Yeni yapılacak ilave poliklinik binasıyla sağlık turizmine yönelik çalışmalarda da üniversitemizin hizmet vereceğiz” dedi.
Rektör Boylu"ya TÜMSİAD"ın çalışmaları hakkında bilgi veren TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Özcan Petakkaya da, “Değişen dünya konjektöründe iş adamlarımız, sanayicimiz rekabet edebilme gücünü ve üretmiş olduğu ürünlerini dünya pazarlarında satabilmek için birlik içinde yeni Pazar arayışlarına girmişlerdir. İşte bu noktada TÜMSİAD aynı duygu ve düşüncelerle, üyelerinin sahip oldukları bilgi, emek, finansal güç, yönetim mekanizmaları, teknolojik potansiyellerinin bir araya gelmesini temin etmek; KOBİ"lerin girişimci ruhlarını geliştirmek suretiyle yeni ufuklara yelken açmalarını sağlamak; bu yürek birliğinden doğan güçle Türkiye"nin, küresel ekonomide saygın ve yetkin bir konuma gelmesi için çözümler ve projeler üretmek doğrultusunda çalışmalarını üyeleriyle birlikte üyeleri için yürütmekte ve ekonomimizin motor gücü olan KOBİ"ler üzerinde yoğunlaşarak katma değer sağlayan alanlara yönelik faaliyetlerde bulunmak ve bu alanlara yönelik çalışmaları koordine ederek firmaların kurumsallaşmasına yardımcı olmak ve toplumsal bir yarar sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdürmektedir. Türkiye genelinde 2005 yılından itibaren başladığımız çalışmalarımızı Üniversitemizin sahip olduğu potansiyeli karşılıklı işbirliği anlayışıyla değerlendirmek istiyoruz. Bu hususta Üniversitemizden işbirliği noktasında destek bekliyoruz” diye konuştu.