Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Sokak röportajlarında benzersiz bir olay yaşandı. Geçtiğimiz dönemlerde sokak röportajlarında "Telefonunu çıkar" diyen "dayılar" sosyal medyada dalga konusu olmuştu. Benzeri bir röportajda bir vatandaşın tekrar "Telefonunu çıkar" demesinin üzerine başka biri, soruyu soran kişinin ağzına telefon sokmaya çalıştı.

Konu her ne kadar absürt olsa da sosyal medyanın gündemine düştü ve mizahi paylaşımlar yapılmaya başlandı. Yapılana hak verenler de vardı saygısızca bulanlar da. Genelde ekonominin gidişatının kötülüğünden söz edenlere yanıt olarak "Telefonunu çıkar" diyenlere yönelik olarak gelen bu tepkiyi son derece doğal bulanlar da oldu.



Sokak röportajlarında çoğunlukla eşi benzeri görülmemiş olaylar yaşanıyor. Ancak bu olay "Telefonunu çıkart görelim" esprisinde aşama katledilmesini sağlayacak diyebiliriz. Ekonomi ve refah seviyesi gibi konulardan söz ederken kullanılan tabir artık bir espri malzemesi konumunda. Tabi bu videoda olay artık espri olmaktan çıkmış ve fiziksel bir tepki haline gelmiş. Videoda tam ve net olarak belli olmasa da ağzına telefon sokulan kişinin "çıkart telefonunu görelim" demiş olma ihtimali yüksek.

Siz bu video hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce vatandaşın tepkisi yerinde miydi? Yorumlarınızı bize mutlaka bildirmeyi unutmayın.