Kitaplığında 50 binden fazla oyuna ev sahipliği yapan Steam, günümüzün en popüler çevrimiçi oyun dağıtım platformları arasında yer alıyor. Gerçekleştirdiği ücretsiz oyun kampanyaları ve indirimler ile sıkça gündeme gelen mağaza, aynı zamanda Steam cüzdan kodu ile kullanıcılara ek avantajlar sağlıyor.

Steam kodlarını, mağazada herhangi bir ürünü almak için kullanabilirsiniz. Özellikle kampanya zamanlarında ucuz Steam random key satın alarak, Steam oyun indirimleri sırasında ek fırsatlar sağlayabilirsiniz.

Yalnızca Steam mağazasında geçerli olan bu özel kodlar, alındıkları yere bakılmaksızın Steam cüzdanınızda gerçek para birimine çevrilir. Dilerseniz, eklediğiniz bu bakiye ile istediğiniz oyunu satın alabilirsiniz.

Ucuz Steam Cüzdan Kodu Alın

En ucuz Steam TL cüzdan kodu arayanlar için harika fırsatlar sunan Oyunalisveris.com, müşterilerine yüzde 100 güvence ile hizmet veriyor. Türkiye’nin en çok tercih edilen epin sitelerinden olan Oyunalisveris.com üzerinden aldığınız Steam kodu, anında hesabınıza geçer.

Satın alınan kodları saniyesi geçmeden müşteriye teslim eden platform, hem hızlı hem de hesaplı bir alışveriş deneyimi sunuyor. Ayrıca paranız yüzde 100 Oyunalisveris.com güvencesi altında tutuluyor. Eğer aldığınız Steam kodu çalışmazsa, anında iade süreci başlıyor ve ödediğiniz miktar yeniden tanımlı kartınıza yatıyor.

Steam hesap satışı işleminin de gerçekleştirildiği Oyunalisveris.com, güvenilirliği kesin olan mağazalara ürünlerini müşterilerle buluşturma imkanı tanıyor. Satıcı Rütbe Sistemi’ne sahip olan platform, her bir satıcıyı derecelendiriliyor. Satıcılar, başarılı satış oranına göre rütbe kazanıyor. Bu da, müşterilere en ucuz steam cüzdan kodu için hangi satıcıyı tercih edebilecekleri konusunda önemli bir avantaj sağlıyor.

Steam TL cüzdan kodu Oyunalisveris üzerinde 7/24 anında teslim ediliyor. Fakat paranız ilk 24 saat bloke altında tutuluyor. Steam kodu satın alma işlemi başarılı olursa, ödeme satıcının hesabına geçiyor.

                                 

Steam Cüzdan Kodu Nasıl Kullanılır?

Oyunalisveris üzerinden aldığını Steam cüzdan kodu, son derece kolay ve hızlı bir şekilde Steam cüzdana tanımlayabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Öncelikle Steam platformuna giriş yapıyorsunuz.
  2. Ardından, sol üst köşedeki Oyunlar sekmesine tıklıyorsunuz.
  3. Daha sonra “Steam Cüzdan Kodu Kullan” seçeneğine basıyorsunuz.
  4. Karşınıza çıkan boşluğa ise tarafınıza iletilen kodu giriyorsunuz.

Steam cüzdanınıza tanımladığınız kodun herhangi bir son kullanma tarihi bulunmuyor. Yani hesabınızdaki bakiyeyi ister hemen isterse daha sonraki bir zamanda değerlendirebilirsiniz.

2017 yılından bu yana müşterilerine güvenli epin satın alma imkanı sunan Oyunlisveris.com, farklı aralıklardaki Steam hesap satış ile hizmet ve kullanıcı tabanını günden güne artırmaya devam ediyor.