Söke fakülte binası yapımı ve Söke Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili olarak değerlendirme yapan İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan; Söke"nin önemsediği bu iki konuyu elbirliği ile çözeceğini belirtti. “Söke"nin gelişmesi ve daha ileri gitmesi hepimizin arzusudur” diyen Söke İlçe Kaymakamı İsmail Demrihan; “bize İlçe Kaymakamı olarak düşen görev sizlere destek vermek ve önder olmaktır. Söke"de birlik ve beraberlik çok önemli, Söke"nin buna çok ihtiyacı var” dedi.
Söke"ye fakülte kazandırılması ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB)"nin en öncelikli konuları olduğunu ifade eden Demirhan; “Söke Eğitim Vakfı (SÖKEV) olarak Ticaret Odası ve esnaf odalarının maddi desteği ile harekete geçtik. Önümüzdeki hafta 23 dönümlük üniversiteye ait hazine arazisinde hafriyat çalışmalarına başlıyoruz. Herhangi bir aksilik olmazsa Mayıs ayının ilk haftasında Fakülte binasının temelini atacağımızı buradan duyurmak istiyorum. Sökelilerden, Söke"yi sevenlerden maddi ve manevi destek istediğimizi özellikle belirtmek istiyorum” diye konuştu.
OSB konusunda çalışmaların devam ettiğini ve önümüzdeki süreçte daha da hızlanacağını belirten İlçe Kaymakamı İsmail Demirhan, “kamulaştırmalar için kaynak yaratılması konusunda çalışacağız ve başaracağımıza da inanıyorum” diyerek, Söke"nin turizm konusunda daha fazla gündemine almasının gerektiğinin bir kez daha altını çizdi.