Teknoloji dünyasının dev şirketi Samsung, yeni amiral gemisi hakkında ser verip sır vermiyor. 5 Ağustos günü tanıtılması beklenen ve tanıtımına bir aya yakın bir zaman kalan Galaxy Note 20 ailesinin detayları ise yavaş yavaş belli oluyor. Cihazların özelliklerine dair ortaya çıkan sızıntıları daha önce sizler ile paylaşmıştık. Şimdi ise Galaxy Note 20 Ulta'nın basın görselleri ortaya çıktı. Yayınlanan görüntülerin yanlışlıkla sergilendiği iddiaları dilden dile dolaşırken, daha sonra görsellerin Galaxy Note 10+ olarak sergilenmesi kafalarda soru işaretleri yarattı.



Görseller Samsung'un resmi Rusya sayfasında ortaya çıktı. Telefonun render görüntüleri ilk kez bu sayfada paylaşıldıktan bir süre sonra sitenin kapatıldığı iddia edildi. Daha sonrasında görsellerin üzerine Galaxy Note 10+ yazılması da kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Ancak yine de görüntülerin Galaxy Note 20 Ultra'ya ait olma ihtimali daha yüksek gibi gözüküyor. 



Dilerseniz telefonun sızan özelliklerini bir kez daha hatırlayalım. Samsung'un yeni amiral gemi modeli gücünü Qualcomm tarafından üretimi gerçekleştirilen Snapdragon 865+ yonga setinden alacak. 12 ve 16 GB RAM kapasitesi olarak iki farklı opsiyon halinde kullanıcılara sunulacak olan cihaz, ABD harici diğer pazarlarda Exynos 992 işlemcisi kullanılacak. Modelin batarya kapasitesi ise 4.500 mAh olacak. Bu batarya 45W hızlı şarj ile desteklenecek.