Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Realme, yaklaşmakta olan MagDart manyetik kablosuz şarj teknolojisi ve Realme Flash akıllı telefonu ile yeni teknoloji tanıttı. Bu iki cihazın yarın piyasaya çıkması bekleniyor, ancak büyük duyurudan önce, XDA Developers'taki bir kişi bize hem Realme Flash'a hem de MagDart şarj cihazına ait bir video gündeme getirdi.

Kısa videoda bize, telefonu sadece üç dakikada %18'den %25'e kadar dolduran hızlı bir şarj gösteriliyor. %0-100 tam şarjın ise bir saatten az sürdüğü söylenenler arasında. Başlangıçta tatmin edici bir hız var ve ayrıca içerideki fanın hızla yükseldiğini hemen duyabiliyoruz.



Ayrı bir resim de ise, şarj hızları ve pil kapasitesi hakkında daha fazla ayrıntı gösteriliyor ancak anlık görüntüden, pilin iki hücreye bölünmüş olması dışında pek bir şey anlaşılamıyor.

Realme daha önce yaklaşmakta olan MagDart şarj cihazının Apple'ın MagSafe şarj cihazından 4.4 kat daha güçlü olacağını söylemişti. Bu sonuç ile 66W güç sağlanmış olabiliyor, ancak yine de bu bir tahmin ve tüm teknik ayrıntıları duymak için yarına kadar beklememiz gerekecek. Çünkü Realme Flash ve MagDart yarın tanıtılabilir. Lansmanda manyetik şarj cihazının nasıl çalıştığına dair ve kaç amper gücünde olduğuna dair bilgileri bulabileceğiz.

En son Realme GT Master Edition akıllı telefonu piyasaya sürülmüştü. Realme bu sıralar geniş kitleye ulaşmayı başardı. Şirket dünya sıralamasında yükselmeye devam ediyor.

Bu gelişmeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Realme başarılı olabilir mi?