Geçen yılın popüler oyunlarından biri olan Gears 5, kısa bir süre için Steam üzerinden ücretsiz hale geldi. Türkçe altyazı desteği de sunan oyun Xbox ve PC plotformlarına özel bir oyun olarak piyasaya sürülmüştü. Xbox konsol ailesinin özel oyunlarından biri olan Gears 5, akıcı hikayesi, film gibi senaryosu ve kendine has oynama dinamikleri ile serinin en yeni oyunlarından biri olmuştu.

Adından da anlaşılacağı üzere özel bir timin maceralarını konu alan Gears 5'te hikayenin ana kahramanının geçmişini de öğrenme fırsatı elde ediyorsunuz. Halen satışta olan oyuna sahip olmak için Steam hesabınızın olması gerekiyor. Gears 5 sadece 12 Nisan 2020 tarihine kadar ücretsiz olarak oynanabilecek. Bu tarihten sonra oyunu oynamaya devam etmek istiyorsanız bugünün rakamıyla 92 TL ödemeniz gerekiyor. Oyunla ilgili detayları Steam Gears 5 sayfasında bulabilirsiniz.

Daha önce ismi Gears of War olan serinin beşinci oyununda bu sefer Gears ekibinden Kait Diaz'ın geçmişine bir yolculuk yapıyoruz. Bu yolculukta bize Del ve minik uçan robotumuz Jack eşlik ediyor. 

Çıktığı dönem bizim tarafımızdan da incelenen oyunla ilgili merak ettiğiniz detayları aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.

Destek olmak için Teknolojioku YouTube kanalımıza abone olabilir ve videolarımızı beğenebilirsiniz.