Türkiye pazarının Çinli üreticilerin uğrak noktalarından biri haline geldiğini söyleyebiliriz. Zira uygun fiyat politikası güden Çinli akıllı telefon üreticileri, ülkemizde kısa süre içerisinde hayli geniş kitlelere ulaşabiliyorlar.

2 - 3 yıl öncesine kadar ülkemizde sınırlı sayıda Çinli akıllı telefon üreticisi bulunurken şimdilerde ise Huawei, Honor, Xiaomi, Oppo, realme, Meizu, OnePlus, Tecno gibi pek çok isim boy gösteriyor. Nitekim kısa üre önce bu isimlere bir yenisi daha eklendi. Elephone.

Türkiye pazarına sınırlı sayıda cihazla giriş yapan Elephone'un dikkat çeken modellerinden birisi de PX oldu. 1800 TL civarındaki fiyatıyla kullanıcıların ilgisini çeken Elephone PX hakkındaki ilk detaylara aşağıdaki videomuzdan göz atabilirsiniz.

Elephone PX fiyatı uygun olmasına karşın teknik özellikler tarafında beklentilerin altında kalan bir model. Dış görünüşüne baktığınızda gerçekten kaliteli bir telefonmuş hissiyatı yaratıyor. Pop-up kamerası, arka tarafta dikey olarak konumlandırılmış 3'lü ana kamera görünümüne sahip çift ana kamerası ve diğer detayları telefonun albenisini arttırıyor.



Lakin günün sonunda durumun pek de böyle olmadığını belirtmemiz lazım. Zira telefonla yaptığımız ilk testler pek de umut vaat etmedi. Önümüzdeki günlerde bu telefonun detaylı incelemesinin yanı sıra kamera ve oyun performansını da gözler önüne sereceğiz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Video içeriklerimiz YouTube kanalımızda 1 - 2 gün önce yayına giriyor. Eğer siz de videolardan hemen haberdar olmak istiyorsanız kanalımıza abone olabilirsiniz.