Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Eski günlerinden artık çok uzakta olan Nokia, HMD Global çatısı altında yeni modeller çıkarmaya devam ediyor. Yeni G serisi modelleri de buna son örnek. Peki Nokia G10 ve Nokia G20 modelleri bizlere neler sunuyor?

Bu yeni G serisi ile  daha kuzeyli bi tasarıma gidilmiş. 6.5 inç büyüklüğünde HD+ ekranın üzerinde damla tasarımlı ön kamera modülüne yer verilmiş. MediaTek Helio G25/G35 den güç alan yeni modeller 4 GB ram ve Android 11 ile birlikte geliyor.

Nokia G20, 48 MP kamera, 5MP ultra geniş açılı kamera ve 2MP makro kamerası bulundururken, G10’da ise 13 MP kamera, 2MP makro kamerası ve 2MP derinlik algılama modülü bulunuyor.

Google Asistan düğmesinin yanısıra yan tarafa konumlandırılmış parmak izi sensörü bulunuyor. 5050mAh batarya ile gelen yeni modellerin detaylı özellikleri ise aşağıda yer alıyor.



Giriş seviyesi segmentinde konumlanan iki modelin, fiyatları da açıklanmış durumda. Türkiye pazarına sunulup, sunulmayacağı belli olmayan modellerin fiyatları 139 ve 159 Eur olarak belirlenmiş. Mayıs ayında satışa çıkacak modeller için fiyatlar sizce de biraz fazla değil mi?