Açılışa Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Buharkent Belediye Başkanı Kadri Ölçenoğlu, İsabeyli Belediye Başkanı B.Kuvvet Erim, İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Nazillimiz eğitimde Aydın"ı çok iyi temsil ediyor. Dün bir okulumuzda öğrendiğime göre SBS"de 4 çocuğumuz soruların tamamını yapmış. Bu tarz oranları diğer okullarımıza da yaydığımızda Nazilli"nin eğitim camiasında ne kadar güçlü ve ne kadar başarılı olduğunu görebiliyoruz. Çocuklarımız her şeyin en iyisine layık çünkü gelecekte Atatürk"ün emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti"ni bu çocuklarımıza emanet edeceğiz. Çocuklarımız ilerde inşallah Lider Ülke Türkiye hayalini gerçekleştirecekler” dedi.
Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız da, “Nazilli eğitim öğretim seviyesi açısında Türkiye genelinde belli yere ulaşmış ve geri dönüşü olmayan bir yola girmiştir. Bundan dolayıdır ki ülkemizin birçok yerinden sadece Nazilli"de eğitimini ve öğrenimini yükseltmek çocuğunu daha iyi bir üniversiteye göndermek amacıyla gelen insanlarımız mevcuttur. Bu da bizim açımızdan gurur duyulacak bir gerçektir. Nazillimizde açılan bu 13 dershanemizin başarılı olmasını temenni ederim. Nazilli"nin başarılı gençlerini yetiştiren tüm öğretmenlerimizi ve kurumlarımız kutluyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Yıldız, Başkan Alıcık ve protokol üyeleri tarafından dershanenin açılış kurdelesi kesildi. iha