Nazilli Belediye Başkan Makamında düzenlenen imza töreninde Nazilli Belediye Başkan
Haluk Alıcık, Kulüp Başkanı Engin Topçu, Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler, Genel Menajer Orhan İbiş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
İmza töreninde konuşan Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler; “Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hedefi olan Nazilli Belediyespor, hedefi olan futbolcular transfer ediyor. Bu iki futbolcumuzun katılımıyla ligde tüm dengeleri alt-üst ettiğimize inanıyorum” dedi. Konuşmasını sürdüren Yüzügüler; “Önümüzdeki birkaç gün içinde transfer edeceğimiz bir futbolcu ise 3.Lig"e damga vuracak bir isim olacak. Nazilli Belediyespor"u takip edin” dedi.
Futbolcuların transferlerine bizzat katılarak İstanbul"a giden Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise; “İstanbul"a bu aslan parçası oyunculara imza attırmak için gittim ve kendileri ile bir süre sohbet ettim. Çocuklarımızın ikna çalışmalarında özellikle destek veren Rıdvan Dilmen"in katkıları çok büyük. Kendisine Nazilli Belediyespor"a verdiği destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu gençler sayesinde Şampiyonluk göreceğiz” diye konuştu.
1986 doğumlu Fatih Özer, Altıntepsi Makelspor Altyapısında yetiştiği ve sırasıyla Galatasaray, Beylerbeyi, Samsunspor, İstanbul Kartal Belediyespor, İstanbulspor, F.Karagümrük, Konyaspor, Konya Şekerspor, Göztepe ile son olarak Bayrampaşa"da futbol oynamıştı. 15 kez Milli takıma çağırılan tecrübeli sol kanat oyuncusu, 2007-2008 sezonunda Konyaspor ile 8 Süper Lig maçına çıktı.
1989 doğumlu Oğuz Kocabal, Sarıyer alt yapısında yetiştiği ve 6 yıl boyunca istikrarlı bir şekilde görev aldığı öğrenilirken geçtiğimiz yıl Bayrampaşa"da 25 maçta görev aldı.
Öte yandan bugün sabah toplanarak sağlık kontrolünden geçen siyah-beyazlı futbolcular, yarın Teknik Direktör M. Gürkan Zora nezaretinde ilk idmanını yaparak yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.