Nazilli Belediyesi Lütfi Selek Kültür Merkezi"nde Dilek Turalı tarafından açılan 3 boyutlu kağıt rolyef sergide toplam 19 eser sergileniyor. Sergi açılışına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık"ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Selçuk"da katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Dilek Turalı; “2 kişisel sergimi Nazilli"de açtım. Bir yıldır sanatla uğraşıyorum. Milli Eğitim Bakanlığı sertifikası ile Levent Latif Birkan pratik kız sanat okulundan kurs belgesi aldım. Daha önce de İstanbul İstasyon sanat mahallesi bünyesinde cevahirde bir sokak sanat atölyesi adlı sergide Ebru sanatı icra ettim. Rolyef sanatı haricinde kendi yazdığım "Raziyenin Kısmetleri" isimli tiyatro eserimin çeşitli okullarda oynanmasını sağladım. Ayrıca Nazilli"de Nahit Menteşe Anadolu Kız Meslek Lisesinde grafik ve fotoğraf öğretmeni olarak görev yapıyorum” dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği sergide, eserlerin 3 boyutlu olmasından etkilendiklerini dile getirdiler. iha