Nazilli Belediyespor geçtiğimiz günlerde iç transferde tecrübeli kaptanı defansın önemli ismi İbrahim Kırdemir ile 1 yıllık, Kenan ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. İç transfer çalışmalarının yanı sıra dış transfer çalışmalarının da sürdüren Nazilli Belediyespor"da başlayan kontenjan sıkıntısını çözebilmek için A.Faruk ile yolların ayrıldığı belirtildi. Aldığımız duyumlara göre genç kaleci Serdar ile özel nedenlerden dolayı çift taraflı sözleşmesinin fesh edilerek takımdan ayrıldığı bildirildi.
Kadromuza güç katacak futbolcu için kontenjanda yer açmamız gerekiyordu diyen Kulüp Başkanı Engin Topçu, “Nazilli Belediyespor olarak güçlü bir kadro oluşturmanın çabasındayız. Teknik heyetimizin listesinde yer alan futbolcuların tamamını almaya çalışıyoruz. Dış transferde olduğu gibi iç transferde de birçok görüşmemiz oluyor. Bunlardan kaptan İbrahim ve Kenan ile sözleşme yenileme yoluna gittik. Kadromuzda yer alan tüm futbolcularımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde anlaşma sağlayarak kadromuzu yavaş yavaş kamp öncesi rayına oturtacağız. Yönetimimiz, kontenjanda yer alan A.Faruk ile başarılı genç kaleci Serdar ile yeni bir sözleşme yapmayacak. Futbolcularla yollarımızı ayrıma kararı aldık” dedi.
Nazilli Belediyespor kadrosunda yer alan; Kurtuluş, Cüneyt, Mahmut, Erdinç, M.Ersavaş, Muzaffer, H.Ateş, Göksel, Fatih, Kıvanç, Hamdin ve Nevzat ile önümüzdeki günlerde görüşme yapılacağı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde anlaşma sağlanan kaptan İbrahim Kırdemir"in ve Kenan Karışık ile yola devam kararı alan Nazilli Belediyespor"un diğer futbolcular ile de anlaşma sağlaması bekleniyor.
Nazilli Belediyespor forveti Göksel"in ise görüşmelerde anlaşmaya varamadığı bilgisine ulaşılırken, facebook sayfasında birçok taraftara veda mesajı yazdığı öğrenildi. Göksel"in takımdan ayrılması söz konusu olurken, Nazilli Belediyespor yönetiminin tecrübeli bir forvet arayışına gireceği tahmin ediliyor. iha