Nazilli Ticaret Odası başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Ersin Esenlik ile beraber yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tanışma ziyaretlerini sürdürdüğünü belirten Esenlik; “Nazilli"de görev aldığımız günden itibaren sürdürdüğümüz ziyaretlerimize bugünde Nazilli Ticaret Odası Başkanımız Sayın Gültekin Kılınç"la devam ediyoruz. Kendisi çalışmalarını takdirle takip ettiğimiz başarılı bir yöneticidir. Nazilli"nin menfaatlerini her zaman düşünen ve bunu ülkemizin her yerinde dile getirmekten kaçınmayan yapısı ile de takdir toplamıştır. Sayın Kılınç Denizli"de yapılan bölge toplantısında, Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül"ün Aydın ziyaretinde hazırladığı dosyalarla Nazilli için projelerini sundu. Bu yöndeki çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.
Kendisine yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Nazilli Ticaret Odası Başkanı A.Gültekin Kılınç ise; “Değerli ilçe başkanım ve partili yöneticilerimize odamıza yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Sayın Esenlik"in şahsım adına söylediklerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Nazilli Ticaret Odası başkanı olarak Nazilli"yi hep ilk planda düşünüyoruz. Şu anda Nazilli"nin çok güzel bir çıkışı var. Nazilli bir marka şehir oldu. Uzun yaşamı ile son zamanların televizyon ekranlarında sıkça adımızdan söz ediliyor. Tabi bu büyük projeler mecburen bize yansıyor. Bizde bunu Nazilli"nin yararına en uygun şekilde kullanmak istiyoruz. Sizlerden çalışmalarımızda destek olmanızı bekliyoruz” diye konuştu.