Söke Belediyesi Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda gerçekleşen Söke MHP İlçe Kongresine Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, önceki dönem Milletvekili Recep Taner, MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, çevre ilçelerin parti teşkilatı ve Ülkü Ocakları temsilcileri, MHP Söke İl Genel Meclis Üyeleri Mehmet Ali Oklay ve Orhan Ateş, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran, Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Balçık, Söke Ziraat Odası başkanı kemal Kocabaş, Söke Esnaf Odası Başkanları Refik Karataş, Ahmet Tokmakoğlu, İbrahim Çallıoğlu, Mehmet Gül, Bülent Çalışkan, Salih Kılınç, SÖGİAD Başkanı Derya Semerci, davetliler ve partililer katıldı.
Söke MHP İlçe Kongresinde Divan Başkanlığı’nı İl Başkanı Hasan Muti yaparken; Salih Gökben, Remzi Kaşlı ve Celal Manoş Divan Katiplikleri görevini yerine getirdi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından faaliyet ve bütçe raporlarının okundu, siyasi konuşmalar ile dile ve temennileri içeren konuşmalara geçildi. Bugüne kadar ilçe yönetiminde görev alan ilçe yönetim kurulu üyelerine Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak ve önceki dönem Milletvekili Recep Taner tarafından, ilçe başkanı metin Mutafoğlu’na ise MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti tarafından teşekkür plaketi verildi.
Söke MHP Olağan Genel Kurulu ile mevcut ilçe Başkanı Metin Mutafoğlu güven tazelemiş oldu. Söke MHP yönetim kurulunda; Mustafa Karagöz, Tekin Yavuz, kemal Kayhan, Mehmet Özbaş, Mehmet Ömer Kocaöner, Mehmet Ali Limoncu, Ahmet Oğuz Ceyhan, Turgay Kale, Savaş Koca, Ferhat Kılıçoğlu, Muharrem Pakalın, Sezgin Kazan, Kahraman Karbuz, Sezgin Püslü, Yadigar Açar, Ahmet Menderes, Ender Bıçakçı, Gökay Hürriyet yer alan isimler oldu. Genel Kurulda İlçe Başkanı ve yönetimi ile birlikte 75 il delegesi de seçildi.
Partilerini 2014 yerel seçimlerine taşıyacak yönetimi oluşturduklarını ve yerel seçimler için çalışmalarını çoktan başlattıklarını ifade eden MHP Söke İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu; kendisi ile birlikte yönetimde yer alan isimlere güvenen tüm partililere teşekkür etti.

2.20120212171803.jpg

3.20120212171832.jpg