AYDINPOST HABER SERVİSİ/Filiz ÖZDEMİR-Değişiklik kapsamında BSK Aydın Hastanesi artık Özel Medline Aydın Hastanesi olarak faaliyet gösterecek.

Özel Medline Aydın Hastanesi Genel Direktörü Ömer Kurtay ve hastanenin Tıbbi Direktörü Op. Dr. Serkan Kurnaz bugün Forum’da basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldiler.
Kahvaltının ardından açıklama yapan ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kurtay, “Medline Sağlık Grubu önümüzdeki üç yılda sağlık sektörüne 100 milyon dolar yatırım yapıp iki bin yeni istihdam yaratacak. Özel Medline Aydın Hastanesi de bu büyümede önemli bir rol oynayacak” derken, Op. Dr. Serkan Kurnaz ise “Özel Medline Hastanesi’nde kurulduğu 2008 yılından bu yana 500 binden fazla hasta tedavi edildi. Başta kalp ve damar cerrahisi olmak üzere on iki binin üzerinde cerrahi müdahale başarıyla gerçekleştirildi. Hastanemizde üç tanesi suit olmak üzere toplam elli yedi yatak bulunuyor. Bunun yanı sıra dört ameliyathane, on beş yoğun bakım ünitesi, biyokimya ve klinik laboratuarları, radyoloji ve acil servis üniteleriyle on üç branşta tam teşekküllü sağlık hizmeti veriliyor” ifadelerini kullandı.
 
resim-012.20120207124803.jpg