Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Netflix'in son yıllarda en popüler dizilerinden olan La Casa de Papel için son sezon fagmanı yayınlandı. İspanyol yapımı dizi ilk olarak 2017'de seyirci ile buluşmuştu. Soygun temalı dizi kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaştı. 

Dünya'nın her yerinde fenomen olan dizi 4. sezonuyla geçtiğimiz 3 Nisan’da sevenleriyle buluşmuştu. 4. sezon 8 bölümden oluşurken dizi final sezonunda 10 bölüme sahip olacak. İki kısım olarak bölünen son sezon, 5 bölümlük kısımlar halinde yayınlanacak.

Son sezonda dizinin konusu temel çıkış noktasndan farklı yerlere taşınsa da hayranlar hala diziden desteğini kesmiyor. Netflix dizinin final sezonu için fragman yayınladı ve böylece dizinin çıkış tarihi de netleşmiş oldu.

Son sezonun fragmanına bakılırsa ekip için teslim olmak bir seçenek değil. Soygun maceraları son kez final sezonuyla devam edecek. Fragman dizinin en popüler karakterlerinden olan Tokyo'nun sözleriyle başlıyor. Tokyo, "Yüzlerce saat kapalı kalmanın, tuzağa düşmenin, öldürülmek üzere olmanın ve en yakın arkadaşı kaybetmenin üzerinden yüzlerce yıl geçmiş gibi hissediyorum." cümleleriyle fragmanı açıyor.

Netflix'in resmi açıklamasına göre, 10 bölümden oluşacak final sezonu, iki parçaya bölünerek seyirciyle buluşacak. Açıklamaya göre, sezonun ilk yarısı 3 Eylül’de, ikinci yarısının ise 3 Aralık’ta yayınlanacak.