Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Yine yeni güne Kripto Para piyasasından bir haberle uyandık. Dogecoin hakkında yapılan söylentilerin ne denli doğru olduğunu bir kez daha teyit ediyoruz. 08 Mayıs 2021 tarihi itibari ile  0.739 $ dan işlem görüyor. Bu hareketi ile akıllara yine acaba Elon Musk açıklama mı yaptı diye düşünmeden edemiyoruz.

Bugün itibari ile yine hırçın yükseliş devam ediyor

Dogecoin 8 Mayıs itibari ile Dolar bazında %10, TL bazında %25 oranında yükeliş kaydetti. Böylece Doge'nin güncel piyasa değeri 100 Milyar Dolara bir adım daha yaklaştı.

Gelen son dakika haberlerine göre Amerikalı Milyarder İşadamı Elon Musk TSE ile 118.30'da NBC de yayınlanacak olan SNL proğramına katılacak. Beklentiler o yönde ki yatırımcılar yine DOGECOİN ile ilgili olumlu bir haber geleceği yönünde beklentilerini satın almışlar gibi görünüyor. 

2013 yılında Dogecoin Kripto Paralar ile tabiri caiz ise dalga geçmek için oluşturuluyor. 2 genç yatırımcı insanların düşünmeden her kripto paraya yatırım yaptığını düşünerek bu yola çıkıyorlar. Bu sebeple logoyu bir internet memi'i olan Doge olarak belirliyorlar. İşte Elon tam da bu ironi sebebiyle Dogecoin'i desteklediğini defalarca tekrarlıyor.



Kripto Para piyasasının hırçın çocuğu beklentiler yönünde hareketine devam ediyor. 0.70 cent baremini yakalayan DOGE'nin yeni hedefi 0.80 cent ve oradan 1 Dolar fiyatını yakalaması işten bile değil gibi görünüyor. TSE ile 18.30 da görüşmek üzere.