Samsung'un yeni nesil amiral gemisi Galaxy S21 serisinin tasarımları hakkında yeni görseller ortaya çıktı. Yeni görüntülere göre serideki telefonlar çıkıntısı olmayan düz bir ekrandan oluşuyor. Bu durum koruyuculuğu daha fazla olan çıkıntılı kasa tasarımının önünü açıyor.

Samsung'un çıkaracağı yeni amiral gemisi Galaxy S21'in dış görünüşünün nasıl olacağıyla ilgili fikir sahibi olmamızı sağlayacak yeni görseller ortaya çıktı. Özellikle bu tür amiral gemisi cihazlarda, çıkış tarihi yaklaştıkça telefonla ilgili bilgiler çeşitli kaynaklardan gelmeye başlıyor. Bu seferki bilgiler akıllı telefonun kılıflarından geldi.

Paylaşılan Samsung Galaxy S21 veya S21 + telefon kılıfları, cihazın dış tasarımı hakkında bilgi edinmemizi sağladı. Bu bilgilere ve daha önce çıkan sızıntılara baktığımızda Galaxy S serisinin yeni modellerinin sırayla 6,2 inç ve 6,7 inç boyutunda 1080p çözünürlüğünde 120 Hz OLED ekranlara sahip olacağı tahmin ediliyor. Serinin bir önceki modellerine bakıldığında S20 ailesinin ekranları 1440p çözünürlüğündeydi. Yeni serinin ekran çözünürlüğü kısmından biraz ödün verilmiş anlaşılan, bu durum büyük ihtimalle eklenen yeni bir özellikten kaynaklanıyor. 



Galaxy S21 ailesinin 14 Ocak'ta resmi olarak tanıtılması bekleniyor. İddialara göre modellerin kutusunda aynı etkinlikte tanıtılması beklenen Galaxy Live Beyond kulaklığı da bulunacak. Ancak bu durum şimdilik bir iddiadan ibaret, gerçeği hep birlikte 14 Ocak tarihinde veya daha öncesinde çıkacak bir sızıntıda öğrenebiliriz.