Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Şık ve lükse cihazlarıyla tanınan Japon tasarım şirketi Balmuda, akıllı telefon yapmayı planladığını duyurdu. Telefonun kendisiyle ilgili henüz çok fazla ayrıntı bulunmuyor. Ancak bu modelin Kasım ayında piyasaya sürülmesi ve 5G bağlantısını barındıracağı söyleniyor.

Balmuda, yaptığı duyuruda, akıllı telefon işinin giderek metalaşmaya başlaması nedeniyle şirketin yalnızca kendisinin yapabileceği bir deneyim sağlamak istediğini belirtiyor. Ancak üretimi Balmuda tek başına üstlenmeyecek. Kyocera firması ile ortak üretilecek olan bu telefonun tüm tasarımı Balmuda'ya ait olacak.

Balmuda'nın ekmek kızartma makinesi Japonya'da yaklaşık 235 dolara satılıyor.
Balmuda, hava temizleyicileri, nemlendiriciler, ışıklar, hoparlörler, pirinç ocakları dahil olmak üzere ev için oldukça sınırlı bir ürün yelpazesine sahip.

En iyi bilinen ürünü "Balmuda The Toaster" adlı bir ekmek kızartma makinesi. Bu makine piyasanın en pahalı ekmek kızartma makinesi konumunda. Bu öyle özel bir makine ki insanlar almak için Japonya'da kuyruğa girip üç ay bekliyor.

Balmuda'nın efsane ekmek kızartma makinesini aşağıdaki görselden görüntüleyebilirsiniz.



Ekmek kızartma makinesi için uçuk fiyatlar isteyen Japon devin telefonu için ne kadar isteyeceğini kestirmek güç. Ancak Balmuda'nın telefonun tasarımsal açıdan piyasanın en premium görünen model olacağı açıkça ortada. Vertu gibi lüks tutkunlarını hedefine alacak olan Balmuda, bakalım söylediği gibi telefon işine yeni bir soluk kazandırabilecek mi?