Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Samsung ve Xiaomi'nin orta segmentteki popüler iki modelini karşı karşıya getiriyoruz. Peki hangi model daha iyi?

Malum 4000 TL seviyesine alınabilecek pek çok orta segment cihaz bulunuyor. Fakat bunlar arasında tercih yapmak gerektiğinde iki üç modelin ön plana çıktığını söyleyebiliriz. Samsung ve Xiaomi'nin genel anlamda orta segment tarafında öne çıkan markalar olduğunu zaten biliyoruz.

Biz de bu iki markanın 4000 TL seviyesindeki iki popüler modelini karşılaştırmak istedik. Xiaomi Mi 11 Lite ve Samsung Galaxy A52. Hangi modelin daha iyi olduğu ise tamamen siz takipçilerimize kalmış durumda.

Biz iki cihazla da çeşitli karşılaştırmalar yaparak bunları sizlere sunuyoruz. Hangisini daha iyi bulduysanız bu görüşünüzü yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. İki telefon arasında az da olsa fiyat farkı bulunuyor. Tercihinizi yaparken bu fiyat farkını da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Eğer karşılaştırmamızı istediğiniz farklı modeller varsa bunları bizlerle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz. Eğer talep ettiğiniz modeller ofisimizde mevcutsa bu telefonların da karşılaştırmasını gerçekleştirebiliriz.

Öte yandan önümüzdeki günlerde farklı modellerin oyun ve kamera performanslarıyla da çeşitli içerikler üreteceğiz. Bu bağlamda model öneriniz varsa yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.