Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün Yüksek Divan Kurulu toplantısında gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Başkan Ali Koç, Fenerbahçe’nin kripto para projesinin ne zaman başlayacağı hakkında da oldukça bilgilendirici ifadeler kullandı. Projeyle ilgili konuşan Koç, En geç 10 gün içerisinde kripto para projemizin startını yapacağız. İmza töreni ile başlatıyoruz.” dedi.

Yatırım açısında ülkemizin Avrupa’dan ayrıştığını ifade eden Ali Koç sözlerine şu şekilde devam etti: “Birçok kulüp Süper Lig’de kendi kripto para stratejilerini, iş birliklerini açıkladılar. Biz Fenerbahçe olarak sessiz kaldık. 10 ayrı firmayla, bazıları daha işleme başlamamış, yatırımcısını bulmuş, yurt içi dışı 1 seneyi aşkın süredir, öyle mi böyle mi yapalım, kendi kriptomuzu mu yapalım, iş birliği mi olsun diye her şeyi inceledik. Ne kadar iyi etmişiz de bekledik. Bekledikçe teklifler daha cazip hâle geldi. Herkes Fenerbahçe’yi bekliyor.”

Fenerbahçe Başkanı, sahte Fenerbahçe kripto paraları ile ilgili uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi. Koç, “Kulüpten resmi açıklama gelmedikçe Fenerbahçe’nin kripto parasını satanlara inanmayın”  ifadelerini kullandı.

Ayrıca kulübün coin ismi hakkında da elimizde önemli ip uçları bulunuyor. Zira 2018 yılında üç farklı coin ismi için başvurularda bulunulmuştu. Bunlar FBcoin, 1907coin ve Fenercoin idi. Hali hazırda ülkemizde kripto para çıkaran birçok kulüp bulunuyor. Bu kulüplerin Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir, Eskişehirspor, Ankaragücü, Denizlispor, Bursaspor, Alanyaspor, Göztepe ve Karşıyaka olduğu biliniyor.