PUBG ve CS:GO oyunlarının yer aldığı turnuva, GeForce RTX ortaklığı ile düzenleniyor. Kayıtların 26 Nisan tarihine kadar devam ettiği turnuvaya katılanlar, Monster Notebook’tan özel hediyeler kazanma şansına sahip olacak.

Covid-19 salgını ile mücadele ettiğimiz bugünlerde, #evdekal çağrısının da etkisiyle oyuna ve espor’a gösterilen ilgi daha da arttı. Her zaman oyun tutkunlarının yanında olan ve Türkiye’nin oyun bilgisayarı alanında en çok tanına markası Monster Notebook, #evdekal oyun oyna diyerek, evde kalan canavarlar için Monsters Reloaded Powered By GeForce online oyun turnuvasını başlattı.

GeForce RTX ortaklığı ile gerçekleştirilen turnuvada popüler espor oyunları PUBG ve CS:GO yer alıyor. Turnuvaya kayıtlar 26 Nisan’a kadar devam ediyor.

Her yetenek seviyesinden oyuncunun ödül kazanabileceği turnuvada CS:GO finali 2 Mayıs’ta, PUBG’nin finali ise 3 Mayıs’ta gerçekleştirilecek.

İki kişilik takımlar ile yarışılacak CS:GO turnuvasının ödülleri 2 adet GeForce RTX 2060 ekran kartlı Tulpar Gaming Laptop, 1 adet Monster Pusat Aksesuar Seti ve 1 adet Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset olarak belirlendi.

Solo olarak ilerleyecek PUBG turnuvasında ise 1 adet GeForce RTX 2060 ekran kartlı Tulpar Gaming Laptop ve 1 adet Monster Pusat Aksesuar Seti ödüller arasında yer alıyor.

Turnuva hakkında daha fazla bilgi edinmek ve kayıt olmak için monstersreloaded.com adresini ziyaret edebilirsiniz.