Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyon Başkanı Muzaffer Okumuş, federasyon üyeleriyle birlikte Aydın Valisi Kerem Al’ı ziyaret etti.
Vali Sayın Kerem Al’a Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu'nun çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Muzaffer Okumuş, Federasyonlarının diğer illere ve bölgelere ait federasyon, 20120214ay518262_02.jpgdernek ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog halinde faaliyet gösterdiğin ifade etti. Başkan Okumuş, “Biz ne kadar Erzurumlu olsak da aynı zamanda bulunduğumuz ilinde hemşerisiyiz. Yaşadığımız ilin gelişip büyümesinde, sorunlarının çözümünde devamlı katkı sunmak için gayret gösteriyoruz. Her geçen gün büyüyen bir federasyonuz. Her meslek grubundan, her siyasi görüşten arkadaşımız var. Hepimiz Erzurum ve Türkiye sevdasında birleşiyoruz” dedi.
Vali Sayın Kerem Al da, ziyaretten memnuniyetini ifade ederek, derneklerin bulunduğu ilin kalkınmasında katkılarının önemli olduğunu ancak getolaşmakdan da uzak durulması gerektiğini belirtti.