Aydın gibi güzel bir şehrin belediye başkanlığının çok önemli bir makam olduğunu belirten Mehmet Erdem, “Aydın"ın Türk siyasi hayatında gerçekten önemli dönemeç noktaları olan bir şehir olduğunu hepimiz biliyoruz. Aydın gibi efeler diyarı olan bir kentte belediye başkanlığı yapmanın, gerçekten çok onurlu ve çok şerefli bir makam olduğunu düşünüyorum. Belediye Başkanımız Özlem hanımın bu makamı en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyorum” diye konuştu.
Çerçioğlu"na başarılar dileyen Erdem, “Özlem Çerçioğlu"na siyasi birikiminizle ve şimdiye kadar siyasi hayatınız da ki çizginizle ortaya koyduğunuz anlayış bizi bu düşünceye sevk ediyor. Aydın için güzel olan ne varsa bizde AK Parti olarak her zaman katkı da bulunmaya, hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.
Ziyaretlerinden ötürü Ak Parti teşkilatına teşekkür eden Başkan Özlem Çerçioğlu da, “Seçim atmosferinde birçok adayla projelerimiz ortaktı, çözüm yollarımız belliydi. Ben çok değerli belediye meclis üyesi arkadaşlarımla beraber, 5 yıl boyunca kentimiz için güzel çalışmalar yapacağımızı ümit ediyorum. Biz bu şehri hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz. Sadece belediye meclis üyelerimiz değil, sivil toplum örgütlerimizle ve vatandaşlarımızla birlikte en doğru kararları alacağız. Seçim kampanyasında vurguladığım gibi bizim ilkemiz Aydın Belediyesini şeffaf ve dürüst belediyecilik anlayışıyla yönetmek olacak” ifadelerini kullandı.
Kriterlerinin dürüstlük, şeffaflık, saydamlık ve daima halkla iç içe olmak olduğunu kaydeden Başkan Çerçioğlu, Aydın"a hizmet eden milletvekillerinin kendisine de destek vereceğine inandığını sözlerine ekledi.