Daha önce 5 engelli vatandaşa dağıtımı yapılan akülü araçlar, bu kez 3 engelli vatandaşı daha sevindirdi. Çeşitli nedenlerden dolayı uzun süredir yürüyemeyen engelli vatandaşlara akülü araçları adreslerine teslim edildi.
Söke"nin Kemalpaşa Mahallesi"nde ikamet eden ve geçirdiği trafik kazası sonrasında yürüyemeyen Teslime Donkuş, Söke"ye bağlı Avcılar Köyü"nde ikamet eden ve silahlı yaralanma sonucu yatağa mahkum olan Ömer Gümüştaş ile ilçenin Yenicami Mahallesi"nde ikamet eden ve felç nedeni ile yürüyemeyen Raşit Yalım akülü araçlar ile büyük sevinç yaşadı.
Her biri yaklaşık bin 700 TL"ye mal edilen akülü araçlar başta uzun süre yürüyemeyen vatandaşlar olmak üzere aile ve yakınlarını memnun ederken; vatandaşlar Söke İlçe Kaymakamlığı"na teşekkürlerini ilettiler.
Müracaat olması halinde gerçekten ihtiyacı olan vatandaşlara yardımların süreceğini dile getiren İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer; “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız çalışmalarını etkin şekilde sürdürerek, ayni ve nakdi yardımlarına hız kesmeden devam edecektir. Engelli vatandaşlarımızın mutluluğu ile bizlerde mutlu olduk” dedi. iha