Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Geza Dologh ve beraberindeki heyet, Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Didim’deki denizcilik sektörünün sorunları konuşularak çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette konuşan Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Geza Dologh “Yılda en az iki kez Didim’e gelip buradaki sektör temsilcilerinin sorunlarını yerinde konuşmaya ve çözüm önerileri oluşturmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda sürekli yakın ilgisini ve desteğini gördüğümüz Didim Ticaret Odası yönetimine başkanımın şahsında teşekkür ediyorum.” dedi.
Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver’de yaptığı açıklamada; “Bir turizm kenti olan ilçemizde denizden daha fazla yararlanarak, Esnaf ve Tüccarımızın gelirlerini arttırmalıyız. Yelken sporları, zıpkınla balık avlama, dalma, gibi deniz sporları konularında elimizdeki imkânları fırsata, devamında paraya çevirmeliyiz. Didim turizminin hizmetinde olan, denizcilik sektörü temsilcilerinin sorunlarının çözümü konusunda üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye her zaman hazırız.”diye konuştu.