İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in tahta çıkışının 60. yıldönümü kutlamaları kapsamında Didim’de yerleşik olarak yaşayan 10 bine yakın İngiliz vatandaşı Kraliçenin tahta çıkışını kutladı. Didim'de yaşayan İngilizler, Didim Kent Konseyi Yabancılar Çalışma grubunun Engelliler yararına düzenlediği organizasyonda Waterwheel Restaurant ta bir araya geldi.
Yabancılar Çalışma Grubu üyelerinin Engelliler yararına organize ettiği kutlamada 100'ü geçkin İngiliz katıldı Waterwheel Restaurant'ta düzenlenen kutlamada kırmızı, beyaz ve mavi kıyafetlerle ve ellerinde İngiliz bayrakları ile Kraliçe'nin tahta çıkışının 60. yılını kutlandı.
Didim Kent Konseyi Yabancılar Çalışma Grubu Başkanı Lyn Cole; “Bugün burada herkes 60. yıl şerefine kutlamaların havasına girdi, herkes kıyafetleriyle, ellerindeki bayraklarıyla bugünü coşkuyla kutladılar, ekibimiz bu organizasyon için çok çalıştı. 17 TL den satılan biletlerden elde edilen bin TL ile Didim'de engelli vatandaşlara elektrikli sandalye almak için kullanılacaktır.” dedi. Kutlamalara aynı zaman da Engelliler yararına yapılan etkinliğe dönüştü.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png