Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Dolar ve petrol fiyatlarında son zamanlarda yaşanan artış ne yazık ki bizlere olumsuz olarak yansıyor. Benzin fiyatlarının son 24 saatte ikinci zammı alması bekleniyor.

Dün gece yapılan zammın ardından bu gece 00.00'da benzine 28 kuruşluk bir zam duyurusu daha yapıldı. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası, bu sabah benzine 44 kuruşluk zam geldiğini duyurdu. Ne yazık ki ikinci zam duyurusu da çok geçmeden geldi.



Söz konusu zamlarla birlikte benzinin litre fiyatında 28 kuruşluk bir artış daha gerçekleşecek. Zamların neticesinde benzinin fiyatı sadece iki günde 72 kuruş artmış olacak. Zammın ardından benzinin litresi İstanbul'da 8,67 TL olarak karşımıza çıkacak. Dolar ve TL kuru arasındaki fark son bir haftada iyice açıldı. Durum böyle olunca da her gün yeni bir zam daha karşımıza çıkıyor. Dolar kurunun ilerleyen günlerde ne hale geleceği de belli değil. Bu nedenle zamlar hakkında geleceği görmek zor.

Benzin son 24 saatte ikinci zammını alıyor. Yapılacak zammın ardından benzinin litre fiyatı İstanbul'da 8,39 liradan 8,67 liraya, Ankara'da 8,47'den 8,76'ya, İzmir'de ise 8,47'den 8,76'ya çıkacak. Siz yapılan zamlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Benzi fiyatlarındaki artış hakkında yorumlarınızı bize bildirmeyi unutmayın.