Nazilli Ticaret Borsası Başkanı Ziya Aksüt ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda Nazilli Ticaret Borsası Üyesinin hayırlı olsun ziyaretinde bulundukları Başkan Haluk Alıcık, ziyaretlerinden dolayı konuklarına çok teşekkür etti.
Görevde bulunduğu süre içerisinde hizmet için çalışacaklarının altını çizen Alıcık, “Bu 5 yıl içerisinde Nazilli"ye kalıcı eserler bırakabilirsek ne mutlu bize. Nazilli"ye güzel bir şeyler kazandıralım. Arslanlı"da 10-15"er dönümlük 2 tane arazimiz var. Biz orayı değerlendireceğiz. Amacımız Nazilli insanı çalışsın. İş, aş sıkıntısı olmasın. Yoksa Nazilli elimizden gidiyor. Jeotermal sondaj işini yaptırıyorsak, borularını döşetme işini de yaptıracağız. Nazkent diye bir çalışmamız var. A"dan Z"ye her şeyini Nazillili yapmalıdır. Nazilli zaten bunu bir dönem başardı. Nazilli"nin kaybettiği tek nokta konuşmamasıdır. Ticaret Odasının, Sanayi Odasının konuşmamasından dolayı sıkıntı var. Arkadaşlar, siz 800-1 000 tane işçi çalıştıran insanlarsınız. İnsanlar işe girinceye kadar iyi, işe girdikten sonra sendikacı oluyor. Benim sizden istediğim şey biz gerekli yerde kapıları açarız. Belediye ile ilgili sorun çıkmaz. İşte Nazilli"mizde 10-20 tane daha fazladan işçi çalıştırırsak Nazilli"miz mutlu olur. En azından başlangıç olur. Atatürk"ün bize emanet ettiği Sümerbank"ın kurulması noktasında buluşuyoruz. Ana bina kalacak” dedi.
3 yıl sonra yapılacak olan Milletvekili seçimlerinde Nazilli"den mutlaka vekil çıkarılmasının zorunlu olduğunu kaydeden Alıcık, “Hangi partiden olursa olsun önümüzdeki Milletvekili seçimlerinde Nazilli insanı aday olmalıdır. Siz sıkıştırırsanız yapmak zorunda kalacaklardır. Nazilli Milletvekili olmalıdır. Biz kesinlikle bilerek yanlışın içinde olmayız. Nazilli Milletvekili adaylığını koyarda kazanırsa bizim kanayan yaramıza çok büyük merhem olur diye düşünüyorum. Aydın bir ise Nazilli iki olacaktır. Ben Nazilli Milletvekili Adaylığını Genel Başkanımızdan isteyeceğim” diye konuştu.