Belediye Başkanı Özem Çerçioğlu"nun makamında gerçekleşen ziyarete Aydınspor Başkanı Naci Yeşilyurt, Teknik Direktör Kasım Gündüz, bazı yöneticiler ve bazı futbolcular katıldı.
Ziyarette konuşan Başkan Özlem Çerçioğlu, Aydınspor"un hak ettiği yerde olmadığını belirtti. Aydınspor"un başarısı için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade eden Çerçioğlu, “Ben şahsen Denizli"yi Manisa"yı ve Antalya"yı kıskanıyorum. Neden Türkiye Aydınspr sayesinde bizleri konuşmasın. Bir zamanlar konuşuyordu. İnşallah en kısa sürede tekrar konuşmaya başlayacak. Göreve başladıktan sonra yaptığım ilk iş Aydınspor için neler yapabiliriz onu düşünmek oldu. ve şuanda bürokratlarım konuyu araştırıyor. Benzinlik işleri uzun vadeli bir iş. O nedenle kulübe en kısa sürede kalıcı gelir sağlayacak bir araştırma içindeyiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın bu araştırmayı en kısa sürede bitirerek, Aydıspor"a katkı vermeyi başlayacağız. Tabi bütün bu yapacak olduğumuz işler yasalar çerçevesinde olacak” dedi.
Ayrıca Özlem Çerçioğlu ziyarette Aydınspor"un bu hafta sonu deplasmanda Ispartaspor ile oynayacak olduğu maçın yol giderlerini karşılama sözü verdi. Ziyarette konuşmaların ardından Aydınspor yönetimi seçim sürecinde kulübe vermiş olduğu katkılardan dolayı Özlem Çerçioğlu"na teşekkür belgesi ve Aydınspor şildi hediye etti.