Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren yönetim kurulu takımın BAL maçlarını Adnan Menderes Stadyumunda oynayacağını belirtildi. Bugün bir basın toplantısı düzenleyen Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Ahmet Gümüş, takım hakkında bilgiler verdi. Yönetim Kurulu üyelerinin ve teknik ekibin hazır bulunduğu basın toplantısında Başkan Ahmet Gümüş, takımın kurulum işlemleri ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Bölgesel Amatör Lig"ine (BAL) katılacak olan Aydınspor 1923"ün lige katılım şartlarını tamamladığı söyleyen Ahmet Gümüş, Aydın"ı en iyii şekilde temsil edeceklerini söyledi. Bütün Aydın"ı kucaklayan bir kulüp olduklarını ve bütün Aydınlıların takımı olacaklarını ifade eden Gümüş, “Biz Aydınspor 1923 kulübü olarak Aydın"daki her kulüple iyi ilişkiler içinde olup, güç birliği yapmaya hazırız. Aydınspor"a katkı yapacak herkese kapımız açık. Az olsun, benim olsun mantığında değiliz. Tüm resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla aramız iyi olacak. Şu anda Belediye"nin elinde olan tesisler bu hafta ihaleye çıkıyor. Tesislerden Aydın"ın tüm kulüpleri yararlanabilecek. Kulübe kalıcı gelir elde etmek için halı sahalarla ilgili çalışmamız devam ediyor. Halı sahaları işletip gelirini kulübe aktarmak istiyoruz” dedi.
Kulübün ekonomik yapısıyla ilgili açıklamalarda da bulunan Başkan Ahmet Gümüş, “Transfer konusunda ekonomik bir sıkıntı yaşamayız. Fakat takımın dengesini bozacak anormal bir transferde yapmayı düşünmüyoruz. Kulübün yaklaşık bütçesi bir milyon TL. Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile yaptığımız anlaşma doğrultusunda BAL Liginde maçlarımızı Adnan Menderes Stadında oynayacağız. Stadyum için 100 tane reklam tabelası hazırladık. Ve bunların tanesini 2 bin TL"den olmak üzere reklam alacağız. Bunların yanı sıra ciddi ölçüde Aydın esnaf ve halkından yoğun ilgi görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde arayan bir fırıncımız takımın bir yıllık ekmek ihtiyacını kendisinin karşılayacağını açıkladı. Bunlar bizleri şevke getiren gelişmeler. Diğer yandan yarın Valimiz Hüseyin Avni Coş"u ziyaret edeceğiz. Daha sonra bütün kurumları, esnafı, sanayicileri ziyaret edip amaçlarımızı anlatıp, bu kulübe Aydın"a mal edeceğiz. Önümüzdeki günlerde Aydın kamuoyunu kucaklayıcı bir "Aydınspor 1923" balosu düzenlemeyi düşünüyoruz. Bizim tek amacımız var. Yok olmak üzere olan bir ruhu tekrar canlandırmak. Bu amaç uğruna herkesin desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

10 FUTBOLCUYLA ANLAŞMAYA VARILDI
Transferler çalışmaları hakkında bilgi veren Aydınspor 1923 Takımı Genel Kaptanı Fatih Dereli, Teknik Direktör Mesut Torus"un verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, “Şuana kadar iç transferi yüzde 90 ölçüsünde tamamladık. İç transferde Kaleci Emin, sağ bek Berkant, ön libero Oktay, forvet Atıf, orta saha Emre, sol bek Mustafa ve Santrafor Semih ile anlaşmaya vardık. Dış transferde ise Kırşehirspor"dan orta saha oyuncusu Cahit Paşa, Kuşadasıspor"dan forvet Alperen Aktemur ve Didim Belediyespor"dan sol kanat Oktay ile anlaştık. Dış transferde 3 oyuncuyla görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.